Anyukák, mi a véleményetek a hordozókendőről? Nagyon szeretnék, de sok pénz és félek hogy ez sem válik be.
Úristen,most nézem,hogy mennyi az ára :(
Ha úgy varratsz egyet az olcsóbb,nem?
Én kipróbáltam sok félét a második lányommal. Mindegyiket kölcsönöztem vagy kölcsönkaptam, de hát olyan sok pénzt nem fektettem bele.
Elmentem hordozóházba is, ahol szakszerűen összekötöztek a lányommal (bocsi, de nekem ez a véleményem róla, attól függetlenül, hogy imádom hordozni).
5 hónapos volt, amikor vettem egy Liliputi csatos hordozót.
Tudni kell, hogy minden másban üvöltött a lányom, cseppet sem maradt meg benne. Én már teljesen feladtam a "küzdelmet".
Amikor próbálgattam az üzletben, hogy mennyire bírja, alig volt hangja. Nekem teljesen kényelmes volt.
Nem "fojtogatott".
Így meg is vettem és imádja ő is és én is :)
Szerintem menj el egy hordozóházba és próbálj ki többfélét.
Ha bizonytalan vagy, tenyleg menj el egy hordozos klubba, probalj tobbfele kendot, stb. Nehogy magadtol rosszul valassz!
En videokbol, netrol tanultam mindent, kb 50 ezret koltottunk eddig osszesen a hordozoeszkozokre. (ez meg nem is olyan sok) Volt mar rugalmas kendonk (ezt mar kinotte, eladtuk), van hosszu kendonk, ssc (csatos), es mostanaban a legtobbet a karikas kendot hasznalom, mert mar fel-le keredzkedes van.
Tobb mint fel ev kellett, mire kezdtem jol belejonni a hordozasba. Addig mindig keresgeltem, tanultam a netrol. Most se vagyok profi, de a megszokott dolgok mar konnyen mennek. Azert a vallam neha nekem is leszakad, ha a karikasban csucsulo gyereken tul meg a bevasarlast is cipelem haza, ha epp muszaj. Ha nem kell cipelnem semmit, akkor olyan, mintha nem is lenne sulya a kicsi lanynak - ugy masfel-ket oraig. :) Viszont az nagyon edes, amikor hozza a kendot es mutatja, hogy vegyem fel. Ma pont beteg es reggel igy kezdtuk a napot, pedig lakasban ritkan hordozok. :)
Szoval, ha jol valasztasz es megtanulod a helyes kotesi modokat, akkor a hordozas babanak is, mamanak is nagyon jo.
Sziasztok! :)
Képzeljétek el, azóta sikerült szereznünk kendőt. Kislányom üvöltött mert álmos volt de ugye a lakásban nem alszik el..mondom majd most kipróbálom.Beletettem úgy, ahogy mutatták és hopp elhallgatott. Arról nem is beszélve hogy 3 perc múlva már aludt. Órákig aludt benne, nekem meg csodálatos érzés volt. :) Köszönöm a tippeket,tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!