Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma kibújt az első fog, nátha...

Ma kibújt az első fog, nátha is van, de nem orrdugulás. Ilyenkor is kell orrcseppet használni? Gyógyítja a náthát, vagy csak orrdugulást oldja fel?

Figyelt kérdés
Az orvos mondta,hogy náthára Nasivin orrcseppet használjunk,de nem vettük észre,hogy a foga is most jön.Mára ki is bújt.Nincs se dugulás,se orrfolyás,csak mindig van az orrában,de azt ki tudom szedni neki.Inkább csak köhög,tüsszög.Ha lehet,inkább nem szeretném használni az orrcseppet.6 hós
2010. febr. 5. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban minden kisbaba letaknyosodik/letaknyosodott amikor jön/jött a foga. Én semmit nem adtam a babámnak, ahogy kibújik egy fogacska a nátha is eltűnik. A gyerekorvos azt mondta, ha mindenképpen akarok rá valamit használni, akkor sóoldatot használjak, de én nem tettem.
2010. febr. 5. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!