8 hónapos lányommal szeretnék járni, mert nagyon élvezi, amikor angolul beszélek hozzá vagy énekelek neki.
De jobb lenne nyelvtanárral.
2010. febr. 5. 08:01
1/8 anonim válasza:
szerintem helen doron miskolcon is van
2010. febr. 5. 15:30
2/8 anonim válasza:
Valóban van Miskolcon Helen Doron, bár elég drága. Mi a Kids Club-ba járunk a Martin-kertvárosban, és nagyon élvezik a gyerekek, a módszereik és az áraik is nagyon jók!
2010. febr. 7. 08:34
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a Helen Doront már ismerem, de nekem nem volt szimpi.
Utolsónak:
Ez a suli hol van a Martinkertvárosban? Még nem is tudtam, hogy ott is van nyelviskola.
Mennyi az óra esetleg ezt is meg tudod mondani?
Egész kicsiknek is van foglalkozás? Hol lehet őket elérni?
Köszi előre is.
2010. febr. 8. 13:00
4/8 anonim válasza:
még van a zengő nyelviskola, vagy vmi hasonló, a csabai kapuban
még nem voltam, de majd oda szeretném vinni tavasztól
A Kids Club-nál vannak egészen piciknek is foglalkozások. Érdemes elmenni egy próbaórára, hogy megnézd, miről is van szó. A bemutató óra ingyenes. Elérhetőségük: [link]
2010. febr. 9. 19:41
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A Kids Club bemutató órára már fel is regisztráltam a neten, remélem hamarosan lesz órájuk.
A Zengőt meg felhívom, mert a weboldaluk nagyon szép, csak nem találok rajta bemutató órát, de majd megkérdezem.
2010. febr. 10. 11:09
8/8 anonim válasza:
A miskolci Kids Club-bal kapcsolatban még találtam egy honlapot: [link] , jelenleg angol és francia foglalkozásokra lehet jelentkezni, de úgy tudom, hogy szeptembertől indulnak német és spanyol klubok is. Illetve biztos, hogy lesz nyári táboruk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!