Hol lehet venni olcsón miskolcon használt baba ruhát?
A Weidlich (nem tudom, hogy jól írom e) udvarban van egy turi (színház után, az OTP-vel majdnem szemben), ott nagyon jó cuccok vannak. Leghátul van az udvarban.
Nem csak ruhákat árulnak, hanem babakocsikat, etetőszékeket, kiságyat, hordozót, szóval mindent. Bizományis is, tehát vesznek is be ruhát, azt viszont nem tudom, hogy mennyiért.
Bodykat 180-200Ft/db áron szoktam ott venni, de vettem már melegítő nadrágot is ennyiért.
Ha a vaterán és a teszveszen keresgélsz, szűkítheted Miskolcra, és máris találsz itt olcsó gyerekruhákat, pl. én is árulok, sokat 1 Ft-ért... :)
A Villanyrendőrtől a nagyposta felé az udvarban is van egy bababolt, ahol árulnak használt ruhát. És a pláza oldalával szemben is (nem a Búza felé), és a Corvin úti Ági turiban is, és a Hádában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!