Leesett az agyról 7,5 hónapos?
Figyelt kérdés
Tegnap este legurult az agyról pedig ott voltam és nem tudom pontosan hogy fejjel vagy hogy de a hátán volt.
Rögtön sírt kb 2 percig zaklatottan mint egy oltás után.Figyelgettem ugyan olyan kedvű mint előtte alvás is ugyan abban az időben történik.Étvágya jó.Esés után 5 percel szinte elalvásig próbára tettem játékokkal hogy oda nyúl e vagy mellé.Figyeltem a szemeit semmi eltérés szerencsére.Se hányás se sírás csak addig a kettő percig.
Ma sem volt semmi kedve szintén jó eszik stb csak forro a feje piros az arca többször mértem de nem lázas se hőemelkedése nincs.Attól lehet hogy meleg a feje mondjuk a párom szerint pár napja meleg már az esés előtt is az volt.
Rossz véleményektől mentsetek meg...előfordulhat a legjobb családokban is...
2015. jan. 3. 20:10
11/11 anonim válasza:
9-es. Még nem fordult elő. De ne vedd szentírásnak hogy nem is fog. A baj bármikor megtörténhet. Én vagyok aki írta hogy a kisfiút elütötte az autó. Most már az az anyuka se ilyen elbizakodott, de már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!