Másnál is ilyen problémás a hozzátáplálás?
Kisfiam 5 és fél hónapos. Elkezdtük a hozzátáplálást, napi 2x kap kiegészítésképpen pépeset.
A problémám az, hogy minden etetést meg kell szakítanunk azzal, hogy tápszert is adok neki, mert a kanalazás alatt kiabál, izeg-mozog, ha nagyon belelendül, még sír is. A tápszertől megnyugszik, aztán folytathatjuk a kanalazást. Ráadásul még nem sikerült felismernem, hogy mikor elég már neki. :(
Bezzeg ha a mama eteti, egy hang nélkül befal mindent...
Én is attól félek, hogy hozzá fog szokni, hogy van tápi is, amikor megunja a kanalazást. És éppen emiatt ideges is vagyok etetés közben. Tudom, hogy nem lenne szabad, de kész tortúraként élem meg és persze kudarcként. :(
Amikor a te babád már nem kéri a pépet, az azért van, mert megunta ás tápit szeretne, vagy azért, mert jóllakott?
A tápis babák könnyebben fogadják az új ízeket az anyatejesek nem annyira.
A tápnak mindig ugyanolyan az íze az anyatej változatos.
Nem kell 2x adni neki főleg így az elején.Elég 1x.Eddig kizárólag tápit kapott így most neki is új a pép.
Legyél türelmes,ha sír lehet,hogy lassan adod neki vagy nem szereti az ízét.
Az én kislányom pl.utálja az öszibarackot valamiért ,é azért sír.
Ha elég gyorsan adod neki majd meglátod ,hogy belassul ha már kezd jóllakni.
A lényeg,hogy legyél vele összhangban és ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!