Mivel spóroltatok időt a hozzátáplálásnál, hogy minél kevesebbet keljen minden nap pepecselni, például céklát megsütöm és elrakom szeletenként a fagyóba, így nem kell mindig sütni?
Én 2 napnál tovább nem tároltam az ételt. Ez ilyen időszak, hogy folyton 2 félét főz az ember. Mondjuk szerintem nem olyan vészes. Egy kis lábosba dobtam zöldséget és egy kis csirkét majd főztem. kb. 5 perc. Vettem sütőtököt és bedobtam a sütőben kb. 10 perc. + sütési idő, de az nem vesz el a te idődből. Késöbb azt csináltam, hogy magunknak kevesebb sóval, fűszerrel főztem és a mi levesünkből vettem ki a baba számára is ehető ételt. sütőben: tököt, céklát, almát készítettem. főzve: cékla, répa, krumpli, csirke mell, spenót, paradicsom, karfiol
SOS segítségnek jó ha van otthon 1-2 üveg bébi étel, pl. sütőtök, és akkor ahhoz főztem még csirkét egy kis vízben. Volt hogy riszt is főztem azt is belekevertem az ételébe. Valamint nekünk bevált a Sinlac (bár anyatejes volt a babám), de volt, hogy gyümölcshöz kevertem Sinlacot, hogy jól is lakjon vele.
off: megkérdezhetem miben tároljátok a fagyasztóban
(pl jégkockatartót hogyan kell sterilizálni.., vagy üvegben, vagy "tejtartó zacskóban" az kapható gyógyszertárban, de nem tudom bpa mentes e..)
és melegítésnél kiveszitek, hogy melegítetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!