Az anyatejet és a tápszert lehet többször melegíteni?
Figyelt kérdés
Nem mindig eszi meg a babócám a tejcsit a cumisüvegből, sajnálom kiönteni, újra lehet használni?2008. aug. 19. 08:24
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egyiket sem lehet újra melegíteni. Amit egyszer megkóstolt a babó, azt már ki kell önteni.
Én úgy csináltam, hogy többször melegítettem kevesebb adagokat (anyatejből) mert én is sajnáltam kiönteni.
2/4 anonim válasza:
Én a tápszert, ha nem eszi meg egyszer még meg szoktam melegíteni, de kétszer már nem.
3/4 anonim válasza:
Nem lehet újra melegíteni egyiket sem, ez tuti.
4/4 anonim válasza:
A tápszert egy órán belül fel kell használni.Az anyatejet én meg szoktam még egyszer melegíteni mivel csak olyan enyhén melegítem meg és nem forralom fel!Sztem így lehet ,nekem semmi baja a kicsinek igaz nem sokat csinálom ezt.Próbálok mindig annyit tenni az üvegbe amennyit kb meg kéne egyen-ha szerencsém van kiszívja ha nem van,hogy kiöntöm..attól függ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!