Aldis vagy Lidl-es pelenka a jobb? Kinek melyik vált be, és miért?
Figyelt kérdés
Olyan is érdekelne, hogy melyik bír több pisit, melyik puhább, melyik lesz kevésbé "bugonyás" a pisitől, melyik pelenkának van műanyag szaga? Melyiket érzitek kényelmesebbnek a baba számára.2015. jan. 1. 20:08
1/8 anonim válasza:
Aldisat nem próbáltam, de mi lidl mellett laktunk és mindig ott vettem.
2/8 anonim válasza:
Amig ott laktunk,ahol aldi volt,azt vettem-imádtam.. Elköltöztünk, itt nem messze lidlés penny van,most ezt veszem felváltva.Mikor melyikbe megyünk amikor éppen venni kell pelust is.
Mindhárom egyformán jó nekünk.
De a dm-es is szuper, csak azt drágállom.
Ja és a penny is nagyon jó
3/8 anonim válasza:
Mindig ALDIsat használunk. Nekem egy kategóriában van minőségben a Liberoval, amit szintén nagyon szerettem, csak ez sokkal olcsóbb. (Lidl-set nem próbáltam)
4/8 anonim válasza:
A lidlistől kiütést kapott a gyerekem, azóta nem próbáltam újra. Az Aldis régen (2 éve kiváló volt). Soha nem folyt ki belőle semmi stramm pelenka volt. Most a 2. gyereknél is rögtön azt vettük, de hatalmas csalódás ez az újfajta pelenka. Minden héten van olyan alkalom, hogy kifolyik a kaki, pisi, nem is bír annyit magába zárni, mint régen. Éjszakára már nem teszem fel a gyerekre ,mert minden egyes alkalommal átázott. Nappalra ezt használjuk, mert ár-érték arányban még mindig ez a legmegfelelőbb, de éjjelre Pampers Premium Care-t kap.
5/8 anonim válasza:
Egyik gyakori kérdéses "barátnőm" talált egy oldalt, ahonnan lehet pelenkát rendelni 40Ft/db áron. Nézzétek meg, én egy ideje már csak azt használom és olcsóbb mint bármelik amit idáig találtam és nagyon jó! www.mall.hu
6/8 A kérdező kommentje:
Én Lidl-set használok, és nagyon szeretem, de a Liberohoz képest kicsit keményebb, és azt vettem észre, hogy kevés pisitől is eléggé megdagad, így gyakrabban kell cserélni, mint pl a Liberot kellett, de azt nem akarnék venni, mert drága. Aldisat csak a boltban néztem, de büdös, műanyag szagúnak találtam , ugyanúgy, ahogy a Pennyset is, azt alig vártam, hogy elfogyjon, olyan rossz szaga volt nekem, bár szerintem jó pelenka lenne.
2015. jan. 1. 20:45
7/8 anonim válasza:
Aldisat szeretem este 12 órát kibírja míg a zöld pampers nem :(
Lidl-s hasonló de nekem fura szaga van de ebből csak 4es méretet próbáltam.
aldis sztem is Liberohoz hasonló csak sokkal olcsóbb.Csak akkor veszek mást ha nem tudunk elszaladni érte kocsival
8/8 anonim válasza:
lild-es pelenkát használok, simán kibir éjjel 12 orát, egyszer a férjem regel nem cserélt pelust a babánkon és még 15 ora után is tartotta a pisit :D
mi pampers pelenkával kezdtunk, de kifolyt belole minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!