Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a mosható...

Mi a véleményetek a mosható pelenkáról?

Figyelt kérdés
Mi szól mellette illetve ellene. Szülés előtt állok ,és azon gondolkodom , hogy a mosható jobban megérné. Mik a tapasztalataitok?

2015. jan. 1. 15:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%

Szia az én kisfiam most 11 hónapos és moshatózunk az új fajta pellikkel.Használtan vettem egy egész szettet van előnye és hátránya is,de nem bántam meg hogy belevágtam.

Előnyei:

-eddig a 11 hónap alatt nem volt a popsival gond

-szerintem nem igényel sok macerát a használata, kezelése

-még ha a mosást is beleszámolom is sokat lehet spórolni

-nagyon cuki benne a babám

Hátránya:

- nem bír ki annyit mint az eldobható,tehát gyakrabban kell cserélni ( én ezért éjszakára és ha nagyobb útra megyünk pl nagybevásárlás akkor eldobhatót adok rá, de még így is kijön 3000 Ft-ból egy hónap)

Ha bármilyen kérdésed van szívesen segítek keress bátran

2015. jan. 20. 08:16
 22/22 anonim válasza:

Ha felretesszuk a kenyelmet es az anyagiakat es kornyezetvedelmi szempontokat veszunk figyelembe akkor egyertelmu, hogy moshato.

Az eldobhato pelenka lebomlasi ideje kb. 600 ev...

2018. aug. 21. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!