Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt a helyzetet hogy reagáltát...

Ezt a helyzetet hogy reagáltátok volna le az anyuka helyében?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet:

Elmentek a 20 hónapos kislányotokkal egy kávézóba találkozni 2 közeli barátnőddel. A kislány leginkább pohárból iszik, de teát, gyógyteát csak cumisüvegből hajlandó, ezért az is az asztalon volt. Megrendelitek a kávét, sütit, mindent és mikor kiviszi a felszolgáló, közli, hogy csak azt lehet bent fogyasztani, amit ott vásároltak, utalva erre a kislánynál lévő teára. Elmondja, hogy étterembe sem tele ételhordóval megy be az ember és hogyha melegedni ültetek be, akkor más helyet kellett volna keresni és ha még egyszer látja, hogy nem csak az ott vásárolt termékek vannak az asztalon, fogja és kiborítja a wc-be, ami nem a kávézóból van.

2015. jan. 1. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Másik felet is meg kellene hallgatni. De ha ez tényleg így volt, főnököt hívattam volna és nem fogyasztottam volna el azt amit rendeltem.

Nekem szerencsére hasonló sem fordult elő.

2015. jan. 1. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Elmondtam voléna, miért iszik abból, ha ihatna mást is akkor természetesen nem itatom abból az étteremben vagy kávézóban, ha tényleg gyógytea kell és ezt nem fogadja el, akkor oda hivatom az üzletvezetőt.
2015. jan. 1. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

Megmondtam volna neki,hogy én meg a fejét nyomom bele a budiba ha hozzáér a holmijaimhoz. Panaszkönyvbe írtam volna és a főnökét is jól helyretettem volna.

Egy kisgyerekről van szó...Ha úgy akartam volna,még a saját ételét is előveszem és kész. Én vagyok a vendég,én fizetek...A gyerek meg egy gyerek,nem kötelességem mindenféle ki tudja milyen mű étellel,itallal tömnöm,amit éttermekben/boltokban is adnak.Mert ugye sose lehet tudni...

2015. jan. 2. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Jja, ez a sok eszetlen anyuka, akik rögtön a budiba nyomnák bele az alkalmazott fejét....ajj...kíváncsi vagyok, éles helyzetben mit tettek volna, sztem csak lapítottak volna, mint szaar a fűben. Nem lett volna ott semmi budiba nyomkodás meg...én legalább reális megoldást írtam, semmi agresszió. Én voltam az, aki hívatta volna a főnökét, h azzal meccselje le a pincércsaj a szitut.
2015. jan. 2. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat a többiektől, csak az utolsó válaszoló eszetlen.
2015. jan. 2. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Kértem voln a főnökét és a panaszkönyvet.

Én egyszer voltam olyan pofàtlan, hogy forró vizet kértem a tejpéphez a gyereknek. Mellette úgy 10 ezret hagytunk ott. Szó nélkül hoztàk.

2015. jan. 2. 14:48
 17/17 anonim ***** válasza:
4%
Nem kötelező a finnyás anyukáknak ilyen helyre vinni a gyereket (ezt annak írom, aki szerint kb mérget adnak ott). De egy vendéglátó helyen természetes dolog, hogy az ott vásároltat kell fogyasztani, nyilván egy tápszeres csecsemőnél más a helyzet, de itt nem arról volt szó.
2015. jan. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!