Ezt a helyzetet hogy reagáltátok volna le az anyuka helyében?
A következő a helyzet:
Elmentek a 20 hónapos kislányotokkal egy kávézóba találkozni 2 közeli barátnőddel. A kislány leginkább pohárból iszik, de teát, gyógyteát csak cumisüvegből hajlandó, ezért az is az asztalon volt. Megrendelitek a kávét, sütit, mindent és mikor kiviszi a felszolgáló, közli, hogy csak azt lehet bent fogyasztani, amit ott vásároltak, utalva erre a kislánynál lévő teára. Elmondja, hogy étterembe sem tele ételhordóval megy be az ember és hogyha melegedni ültetek be, akkor más helyet kellett volna keresni és ha még egyszer látja, hogy nem csak az ott vásárolt termékek vannak az asztalon, fogja és kiborítja a wc-be, ami nem a kávézóból van.
Másik felet is meg kellene hallgatni. De ha ez tényleg így volt, főnököt hívattam volna és nem fogyasztottam volna el azt amit rendeltem.
Nekem szerencsére hasonló sem fordult elő.
Megmondtam volna neki,hogy én meg a fejét nyomom bele a budiba ha hozzáér a holmijaimhoz. Panaszkönyvbe írtam volna és a főnökét is jól helyretettem volna.
Egy kisgyerekről van szó...Ha úgy akartam volna,még a saját ételét is előveszem és kész. Én vagyok a vendég,én fizetek...A gyerek meg egy gyerek,nem kötelességem mindenféle ki tudja milyen mű étellel,itallal tömnöm,amit éttermekben/boltokban is adnak.Mert ugye sose lehet tudni...
Kértem voln a főnökét és a panaszkönyvet.
Én egyszer voltam olyan pofàtlan, hogy forró vizet kértem a tejpéphez a gyereknek. Mellette úgy 10 ezret hagytunk ott. Szó nélkül hoztàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!