Anyukak, ti kiviszitek minden nap a pici babakat setalni ilyen hidegbe is?
Figyelt kérdés
Lanyom 5 honapos es csak 2 max 3 naponta viszem setalni,mert nagyon hideg van! Kene vigyem minden nap?2014. dec. 31. 08:59
11/19 anonim válasza:
Én klasszikus sétát nem csinálok ilyen hidegben, én sem bírom kint sokáig, persze megyünk ide-oda, de nem rójuk a köröket. Nekem mindig azt mondta a gyerekorvos, hogy akkor sétáljunk, mikor olyan idő van, hogy én is szívesen megyek, és a mínuszok nekem sem jönnek be.
12/19 anonim válasza:
Látom jól le vannak pontozva,akik nem viszik ki minden nap a gyereküket...én sem megyek ki szívesen a minuszba,így a kicsivel két naponta voltunk kint (2 hónapos), a nagyobbal (4 évey) pedig minden nap szánkózni
13/19 anonim válasza:
Aki kiviszi, ugyanúgy le van pontozva. Nem kell lustának lenni felöltözni és kimenni. Elhiszem, hogy kényelmesebb napokig bent ücsörögni a 26-28 fokban...
14/19 anonim válasza:
kedves utolsó, 8as vagyok, ha elolvastad volna a válaszom rohadtul nem unalmamban meg a jó kis 25 fokos lakás miatt nem viszem ki a gyerekem minden nap, hanem mert annyira rühelli a babakocsit, hogy még ki sem érünk a lépcsőházba már kékre ordítja magát. és ezért is le kellett pontozni. nem érdekel a hideg, felöltöztetem és kész, de kérlek akkor próbáld már meg (vagy a lepontozó) egyszer levinni a fulladozva síró gyerekem helyettem megnézném akkor is ez lenne e a véleményetek.
15/19 anonim válasza:
fulladozva ordito babat meg még annYira nem tanácsos, mert megfazik a torka ha a szajan veszi a -15 fokos levegot. inkabb vallon vidd ki 15 percre 2-3* egy nap.
16/19 anonim válasza:
A 14ben most mi 0% de komolyan?
17/19 anonim válasza:
14-es, miért erőlteted annyira a babakocsit, ha ilyen nagyon utálja a babád? Az enyém is utálta, úgyhogy hordoztam, a babakocsit nagyon ritkán vettük elő. Nem lett volna szívem kínozni vele, mert tényleg nagyon szenvedett tőle, pláne amíg csak fektetve lehetett betenni a kocsiba.
18/19 anonim válasza:
14es vagyok. születése óta hordozom, de most télen muszáj "kínoznom" a babakocsival mert nincs hordozós kabátunk és 5-10 ezrem meg nincsen rá most mert lakásfelújításban vagyunk :( ... már háton hordozós, így közös kabát kilőve tehát mindenféleképpen spéci háton hordozós kabát kéne az meg nem olcsó. eszem ágában nem lenne a kocsiba rakni ha nem lenne muszáj, szeretünk kendőzni.
19/19 anonim válasza:
Értem. Nekem sem volt hordozós kabátom, és kendőztünk télen is, jó melegen felöltöztettem, több réteg ruha és overál. Igaz, hogy így kicsit nehézkesebb, macerásabb, de működőképes volt a dolog. Esetleg egy pléddel is be lehet bugyolálni és a kendőn kívül rögzíteni valahogy, bár ahhoz kell valaki, aki bebugyolálja a babát, amikor már a hátadon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!