Anyukák, titeket is kerestek meg ilyen ajánlattal?
Én kerestem már, de nem találtam ilyen programot. Tudtok esetleg ajánlani?
De adott elérhetőséget, sőt saját oldala is van, de nem válaszol.
Én más céggel jártam pórul. Becsengetett egy nő, hogy baba ajándékcsomagot hozott. Beengedtem, mert bent ordított egyedül a 2 hetes babám. Persze ajándékcsomag nuku, hanem babafotózást ajánlott. 3 évre előre, minden szülinap és karácsonykor, kijönnek házhoz. Hát jó. Kicsit elbizonytalanodtam, amikor 3 évre előre akart vagy 20 ezer Ft előleget. Csak a következő adagra adtam előleget. A férjem így is letolt, hogy átvertek, igaz, csak 6000 Ft-tal. A szomszédasszony ajánlott nekik, ő kifizette előre a 20 ezer ft-ot. Megnéztük a céget a neten, hát legalább létező cég. Jöttek is egyébként a megbeszélt időpontban. De azt a pocsék szolgáltatást! A gyerek pont elég nyűgös volt. A nő személyes sértésnek vette, semmi érzéke nem volt a gyerekekhez. Persze belevakuzott a szemébe, amin a gyerek még jobban kiakadt. Mondtam, hogy ez így nem jó, mire ő megsértődve, hogy gondoltam, hogy vaku nélkül lehet fotózni. A gyerek szinte az összes képen bőgött.
Mostanában úgy csinálják, hogy digitális fotó, laptopon ott helyben ki is választhatod ami tetszik. Ő nem, majd jön 1 hónap múlva. Jött is, 40 képet csinált, abból válasszak ki 30-at. A felébe belepislogott, szóval a 30 sem volt valami jó. Ígért igazolványképet, meg nagyítást. Hát ő már hozta, a legbénább képekről. Mondtam, hogy ezt én nem veszem át, mert úgy illett volna, hogy én választom ki, hogy melyiket nagyítsa ki. Ja, és kiszállási díjat is kért, amiről nem volt szó. Végülis megígérte, hogy küldenek nagyítást postán, amit én választok. 3-szor rátelefonáltam a cégre, mire tényleg elküldték. Szóval én azóta nem hiszek a babafotózó cégeknek. Csinálok én képeket róla, és kész.
Bocs, az offért, csak azért írtam le, hogy nehogy ti is így járjatok. LA MILA a cég neve.
Én csak 2250 ft ot buktam, de még reménykedem.
Ha semmi nem lesz, mindenképp kiírom az illető nevét.
14:01-es vagyok-azt hiszem. Én is Photofiltre studióval csinálom. Letölteni innen lehet: [link]
Ez egy 30napos próbaverzió. A 30nap után kell kód hozzá. Ezt nem írnám ki, de akinek kell majd az írjon privit és elküldöm azt is.
Képkereteket is erről az oldalról lehet letöleti.
Köszi az infót, este a férjemmel letöltetem, mert én nem igazán értek ezekhez.
Nőnapra akartam a család nő tagjait meglepni a kisfiam képével, na de így most már magam is megtudom oldani.
Bárki meg tudja csinálni. Az oldalon megtalálható a link ahol lépésről-lépésre le van írva. Ha nekem ment akkor bárki megcsinálja :D
A fizetni annak kell akinek az extra.hu-n van a tárhelye. Nem a letöltőknek. A szolgáltatás továbbra is ingyenes.
EZ lemaradt! Így lehet csinálni:
Sok sikert hozzá. Szerintem nagyon szuper és cuki képeket lehet csinálni és képkeretekből is rengeteg választék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!