Hol tudok baby-sitter állást találni? Anyukák, ti hol kerestek?
Én nem mertem újsághirdetésből választani, Budapesten élek. 37 évesen szültem és nagyon féltem a gyerekemet.
A férjem egyik munkatársának az unokatestvére vigyáz a lányunkra. Fontos volt számomra, hogy egészségügyi főiskolát vagy valami hasonlót végezzen a baby-sitter.
Bár ő inkább dadus nálunk.
szia!
Én (10 éve) sokat baby-sintérkedtem.
Készítettem egy mutatós kis "plakátot", A4-es méretűt. Gyönyörűen megszerkesztett szöveg, grafika stb... Az aljába bevágásokon a telefonszámommal -tudod, olyan letéphetős volt.
No aztán a nyakamba vettem a várost. Bementem óvodákba, gyermekorvosi rendelőkbe. Természetesen mindenhol beszéltem a vezetővel/dokival, megkértem, hagy rakjam ki a papírt.
Volt ahol megengedték, volt ahol nem.
Nem mondom, hogy folyamatosan csörgött a telefonom, de pont annyi család jött össze, amennyit gond nélkül el tudtam látni. Lett állandó (heti 2 alkalmas) rendszeres munka is, hosszútávú.
(Amúgy először újsághirdetéssel próbálkoztam. Két kiéhezett pasin kívül nem hívott más. Azt hitték, burkolt szexhirdetés. Komolyan.)
Megint én vagyok:
Biztosan van gyermekorvos ismerősöd, mondjuk akihez Te jártál anno. Meg pl. a régi óvodád, ott is meg fognak ismerni a régiek, és megengedik, hogy kifüggeszd a papírt.
Gondolkodj egy kicsit. Pl. Barátnőd gyerekének ovija? -elmennél a barátnőddel, együtt beszélnétek a vezető óvónővel. Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!