Hallottatok már arról hogy a 4 hós kötelező csípőszűrésre valaki nem viszi el a babáját az esetleges röntgen miatt?
Anyósom 2 napja ezzel fáraszt hogy hétfőn megyünk és az egyik ismerőse nem vitte el a gyereket mert a röntgen ártalmas.
Kérdem én most ez a röntgen árt vagy legyen inkább csípőficamos később.
Mindenesetre mi hétfőn megyünk.
Én csípőficammal születtem ezért mind a 2 fiamat szűrték! NEM röntgennel csinálják hanem ultrahanggal!!!
Nyugodtan vidd el a vizsgálatra!!!
Anyós meg tájékozódjon, mielött hülyeségeket beszél!!!
Én most voltam nemrég a manómmal csipövizsgálaton,és nem röntgenezik öket,hanem csak kézzel vizsgálják,és ultrahangozzák csak.Igaz elég sokáig nézegetik jó pár percig mindakét oldalon a csipöt,de nekem nem sirt és nyugodtan volt a pici,mondjuk ö egyébként is elég nyugis baba!
5hós baba anyukája
Már teljesen kikészített biztos hívott telen tegnap óta százszor mondtam a férjemnek állítsa le mert ha törik ha szakad én hétfőn viszem!!!!
Már lassan ott tartunk hogy azt mondja hogy a holltestén keresztül vihetem!!!De ha nem lesz más megoldás akkor ez lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!