Tápszeres babák anyukái, miket eszik már a babátok 10 hónaposan? Milyen idős koráig adjátok a tápszert reggel este?
Az én babám 10 hós de még nincs foga, és a darabos bébiételtől nagyon öklöndözik, néha meg is hányatja!!!
Ti miket adtok 10 hós babátoknak a bébikaján kivül??? És hányszor eszik még egy nap a babótok???
Lányom anyatejes volt,de 7,5hónapos korában elment a tejem, azóta tápszert kap,most 11,5hónapos. Reggel és este még mindíg tápszert kap, szerintem ez még egy darabig így lesz. Lányomnak is 10hónaposan jött ki az első 4foga egyszerre,addíg teljesen pürésítettem mert úgy volt mint a te babád. Én főzök,a bébikajákat nem eszi meg. Sokszor a mi kajánkból eszik ebédre és uzsonnára,egyszer kap gyümölcsöt és néha tejpépet vagy (tápszerből)tejberizst, tejbedarát,joghurtot hogy meglegyen a napi tejalapú étkezés. Általában 5 alkalommal eszik,de előfordul a 4is.
Szokott enni velem tízórait,kenyér,selyemsonka vagy csirkemell-pulykamellsokna,sajt.Általában mindíg kunyerál abból amit mi eszünk.
1.vagyok
Én adtam neki 8 hónapos korától kenyérhéjat,kenyérbelet, kiflidarabot,szépen elmajszolgatta. Anyukámék 9hónapos kora körül adtak neki pufit, én nem tartom jónak,ezért azóta nem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!