Leszokott a cumiról?
Figyelt kérdés
16 hónapos a kislányom és elaludt cumi nélkül. Picit nyöszörgött,de semmi különös. Most már nem is fog cumizni? (Jó lenne)2010. febr. 3. 22:11
1/8 anonim válasza:
Egy fecske nem csinál nyarat... de ha most elteszed és nem adod neki soha többet, jövő héten már nem is emlékszik, hogy volt cumija...
2/8 anonim válasza:
Így van!Most dugd el jól!Nálunk is ez volt, az ülőgarnitúra alá dobta, és meg úgy tettem mintha nem láttam volna hol van!aztán pár napig mg ott volt, persze este volt nyafi, meg sírás, de néhány nap és nem kellett neki, már akkor sem mikor előkerült, és látta!
3/8 anonim válasza:
Szerintem valami jó mesebelit azért találj ki mert ha kéri mit fogsz mondani.
Mi 2 év körüli volt mikor, kiránduláskor bedobtuk a tóba. És ezt mondogadtam neki .Kiskacsáknak adtuk. Ö nem sírt nagyon.
4/8 anonim válasza:
Ja igen nálunk a Pán Péter lopta el!
5/8 A kérdező kommentje:
Ő soha nem kéri. Alváshoz használtuk csak.letettem aludni,cumi a szájba. Most meg gondoltam egyet,hogy ma nem adom oda. remélem elfelejtjük mostantól.
2010. febr. 3. 22:48
6/8 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet, éjjel orditva kelt, mert nem találta:( majd ird meg, hogy aludt- e nèlküle ugyanúgy, mert ha igen, ujra próbálom.
7/8 A kérdező kommentje:
Éjszaka vagy kétszer kesergett meg 7-kor közénk kellett venni,de 9-ig aludt. :)Kiváncsi leszek a délutáni alvásra.
2010. febr. 4. 12:00
8/8 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk 2 éjszakai és egy délutáni alváson!!! Juhéjjjj!!! :) A második éjszaka éjfél körül volt egy kis sírás,megsimogattam,megint sírás (nagyon erősnek kellett lennem)és elaludt.
2010. febr. 5. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!