Van itt olyan anyuka akinek 2 eves koruli gyermek leszokott a cumirol? Mennyire viselte meg a fiad/lanyod? Hogy aludt ezek utan, foleg ejszaka?
Az en lenyom 1 honap mulva lesz 2.Csak elalvashoz hasznalta a cumit de kb. 1 hete valahogy megelegeltem es modtam neki milyen nagylany es hogy csak a pici babaknak kell mar cumi...stb.Delben eleg jol elaludt este mar nehezebben,sirdogalva.Ez igy volt 2 napig es a 3 nap kidoba a kukaba.Mindig emlegette hogy a kukaba dobta es elvitte a kukas bacsi.De igy sajnos eberebben alszik.Sokat felsir ejszka de fel alomba van igy csak szolok neki fordul egyet es tovabb alszik.Csak sokszor felkel igy.Nektek is igy volt?Jobb lesz idovel?Vagy ilyen eber alvo marad.Na es persze reggel sem alszik igy olyan sokaig.De azert 1 het alatt szerintem nagyon buszke lehetek ra!!!!!Hiszen neki olyasmi nehez lehet ez mintha valaki leakar szokni a cigirol!Szerintem minden felnonek kovetendo pelda lehet egy ilyen kiagyerek!:-)
azota ha lat egy kisbaba cumival nevetve legyint es mondja hogy cumi picibaba hogy nekik valo es magara mutat es mondja hogy nagylany!!!
Én kisfiam 21 hónapos, 3 hete hagytuk el a cumit. 1,5 éves kora óta vártam a pillanatot, hogy mikor tudom tőle a legkevésbé fájdalmasan elvenni. (2 évesen megy bölcsibe és ott nem szeretném, ha használná.) Ekkor már csak és kizárólag alváshoz használtuk amúgy is.
Végül úgy sikerült, hogy éppen kapott egy mesét az apjától és az annyira érdekes volt, hogy miután kikapcsoltuk és lefeküdtünk aludni, eszébe sem jutott. Nem is kérte. Aztán másnap egyszer szóba hozta. A 4. napon kezdett volna hisztizni érte, de én azt mondtam neki, hogy ő valahova elrakta és én nem találom. Ha megkeresi, megkaphatja. Na persze, hogy nem állt neki megkeresni, túl fáradt volt. A második héten még hébe-hóba eszébe jutott. De most a 3. héten már nulla.
Ő sokkal jobban alszik. Nekünk gond volt, hogy éjszaka, ha éberebb volt, akkor kereste, hogy hova esett. Azóta ez megszűnt.
Könnyebb lett az életünk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!