Mit csináljak? Menjek a picivel hotelbe, vagy menjünk anyukámhoz? Elindulnátok egy 9 hetes babával?
A vőlegényemből végleg elegem lett és elhagyom. Elmeséltem Anyukámnak, hogy mi történt és mondta, hogy amint tudok, a kislányommal utazzunk hozzá és felejtsem el a vőlegényemet.
Viszont a repülési idő több, mint 7 óra lenne és ilyen hosszú időt még nem repült, szóval fogalmam nincs, hogy bevállaljam-e, vagy sem. De ha meg hotelbe megyek vele, akkor kikészülök, meg már attól is, hogy ugyanabban a városban vagyunk, ahol a vőlegényem.
Sosem volt annyira vészes a helyzet, meg úgy voltam vele, hogy nem reagálom túl és amíg tudja, hogy hol a határ, addig úgy teszek, mint akit nem érdekel. Mert végül is nem volt vele soha probléma. Miután elvégezte az egyetemet, átvette az apja cégének irányítását és úgy voltam vele, hogyha neki ez kell, hát legyen.
Néha mindenkinek szemet kell hunynia valami felett.
Viszont az már sok volt, hogy mástól kellett megtudnom azt, hogy viszonya van azzal a nővel, akit a legjobb barátnőmnek gondoltam éveken át.
31.-én hazajön, mi akkor már biztosan nem leszünk itt.
Nekem is az jutott egyből eszembe, hogy az apa beleegyezése nélkül kiviheted-e külföldre a babát.
Viszont ha nincs mi itt tartson, én a helyedben tuti mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!