A 3hónapos kötelező vizsgálaton mindenkinek jól szerepelt a babája? Mármint a kötelező dolgokra gondolok
Ne aggódj, minden baba másképp fejlődik. Fogja forgatni a fejét ha valami érdekeset lát. :)
A kislányom mindent tudott, és tartotta, rázta is a csörgőt, de mint írtam minden baba másképp fejlődik. Napról napra van változás. Már 4 hónapos, és egyik nap már a tenyerén nyomja fel magát hason a másik nap meg megint valami újat produkál.
Nem vagytok semmivel lemaradva, ne aggódj!
Sok boldogságot! :)
Nem a "nagykönyv" szerint kell fejlődnie egy babának.
Az egyik baba ebben erős,a másik abban.A lényeg hogy sokat mosolygó,nyugodt és szemmel láthatóan jól fejlődőtt baba legyen.Nem az afontos hogy óramű pontosan betartsa a fejlődési szakaszban leírtakat.
Ne aggódj fordítja majd a fejét nemsokára:))
Az én babám 3 hónaposan már átfordult hasról hátra. A csörgőt már 2.5hónaposan rázta. Nekünk a védőnő és a gyerekorvos azt mondta, hogy már stabilan kellene tartania a fejét (én úgy tudtam, hogy az 4 hónaposan kellene...), viszont forgatta szépen, és emelgette hason a kis mellkasát felfele.
Az oldalra fordulást viszont 4 hónaposan várják el, de a 3 hónapos vizsgálat után 1 héttel már csinálta.
Most 4 hónapos a fiam. Minden gyerekorvos mást vár el a babáktól, előbb-utóbb minden baba mindent fog tudni, jól is néznénk ki, ha minden gyerek óramű pontossággal fejlődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!