Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen, babákkal kapcsolatos...

Milyen, babákkal kapcsolatos (szak) irodalmat olvastok?

Figyelt kérdés

Szeretnék ötleteket meríteni, így jó lenne, ha minél többen írnátok :)

(Eddig Vekerdy Tamás, Dr. Ranschburg Jenő könyveit olvastam, Feldmár András gondolatait nagyon a magamévá tettem, illetve fejlődéslélektant régebben tanultam (Erikson, Piaget, stb... bár némelyikük eléggé magasröptű :)

Ja, és még a Suttogót, de személy szerint nem tetszenek az ilyen jellegű és tartalmú könyvek.

2010. febr. 3. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én Ranshburgot ( bár nem mindenben értek vele egyet) és dr Spook Csecsemőgondozás c.könyvét.Igaz,hogy ezt sokna már elavultnak gondolják.Nem vagyok tápszerpárti.
2010. febr. 3. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy lehet az ízlésünk, a Suttogótól engem is kiráz a hideg... :o)

Nekem nagyon tetszik két könyv is, egyik sem csak babakorral foglalkozik, átfogóbbak.

Elisabeth Plattner: A mindennapi nevelés művészete, illetve Selma H. Fraiberg: Varázsos évek

2010. febr. 3. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Faber, Mazlish:Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje
2010. febr. 3. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én könyveim: Játszik a gyerek, Brian Sutton-Smith, Shirley Sutton-Smith: Hogyan játsszunk gyerekeinkkel és mikor ne, Dr. Fülöp Zsuzsanna: Híd a gyerekvilágba, Bruno Bettelheim: A mese bűvölete, Czigler Orsolya: Én, te, mi, és akiket te is írtál
2010. febr. 3. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ranschburg Jenőtől bármi nagyon jó. A Johnson's babás könyv is sok mindenről ír, de nagyon felületes. A Spock már az én gyerekkoromban is baromság volt, pedig 3
2010. febr. 3. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
szóval 30 fölött vagyok, csak megtréfált a böngésző :)
2010. febr. 3. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, minden válasznak örülök :)

Spock nem tetszik, Bettelheimtől olvastam - de régebben. A többi ismeretlen :), tehát jöhetnek :)

2010. febr. 3. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Shelma H. Fraiberg: Varázsos évek
2010. febr. 4. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!