Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám 4 óránként kéri a...

Ha a babám 4 óránként kéri a cicit, de 2 óránként elfogadja, ha kínálom neki, akkor 4 óránként etessem, vagy 2 óránként?

Figyelt kérdés
Nagyon jól hízik, 4 óránként kéri igazán a tejcit, de ha pl. csukláskor szopival mulasztom el neki, ami két etetés közé esik, akkor is vígan nekilát szopni. Akkor most mi legyen? 10 hetes
2010. febr. 3. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég, amikor kéri, 3-4 óránként. A csuklás elmúlik magától is, nem kell szoptatni, nem baj, ha csuklik. Ha többször adsz neki, többet fog kérni, nehezebb lesz "leszoktatni" róla, örülj, hogy van egy 4 órás rend.
2010. febr. 3. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én akkor adnám neki mikér kéri. A túl gyakori mellre tétel sem tesz jót neki,mert folyamatosan terhelés alatt van a kis gyomra.

Ha csuklásra adod neki akkor csak pár kortyod adj neki. Én is így csináltam. AMikor éhes, ő kérni fogja.

2010. febr. 3. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-4 óránként elég neki, két etetés között ha csuklik szerintem ne szoptasd meg. Ha én minden csuklásnál megszoptattam volna a kisfiamat akkor egész nap cicin lógott volna.
2010. febr. 3. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Hú, de egybehangzó válaszok! Teljesen meggyőztetek! Köszi, akkor marad a 4 óra. :)
2010. febr. 3. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Ne "rontsd el", ha van egy kialakult rendje, és ez ráadásul az ő igényeihez igazodik.
2010. febr. 3. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért van olyan baba, amelyik fél órát is képes csuklani, ha nem csinálnak vele valamit. A feleségem is inkább megszoptatja a kisfiunkat, ha csuklik, és semmi baja nem lesz tőle, ugyanúgy tartja az etetési szokásait később is.
2010. febr. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!