Normális dolog-e, hogy 8 hónapos szép, egészséges lányunokámat mindig az apja fürdeti? Hasát, popsiját puszilgatja. Lábánál fogva hintáztatja, lóbálja fejjel lefelé?
Szerintem jelentsd fel: "a vejem fürdeti és puszilgatja az unokámat"... Szereznél legalább pár vidám percet a rendőröknek a sok bűneset között.
Amúgy azt sem értem, hogy a kérdés szempontjából miért kell kihangsúlyozni hogy egészséges a lányunoka? Nem egészségeset lehet fürdetni meg puszilgatni?
És ha egy anyuka fürdeti és puszilgatja a fiát az milyen???
Kérdező, te nem vagy normális dolog...
Elég sok minden eszembe jutott a kérdés kapcsán.
1. a mamában nem véletlenül merül fel a kérdés, esetleg van alapja.
2. a mama vidéken lakik és hallott valamit a faluban egy pedofil apukáról és most kombinál.
Egyszer volt egy barátom és azon akadt ki, hogy az unokaöcsém nálunk aludt és mellett aludt, az ágyamban.
Azt kiabálta, hogy az ő utcájukban is (falun lakott), volt egy unokatestvérpár akik szexeltek. Én meg jót röhögtem.
Egyébként engem molesztáltak, mégsem gondolom, hogy azért mert a férjem fürdeti a lányunkat és megpuszilja, ettől pedofil lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!