Hasznos dolog a kókusz matrac? Tényleg olyan egészséges, vagy csak üzleti fogás?
Szia!
Kislányom most 8 hós, születése óta kókuszmatracon alszik. Szerintem egyáltalán nem kemény, sokkal jobb a kis gerincének, mintha besüppedős-kényelmetlen szivacson aludna. Az éjszakai ágya 140x70-es fa rácsos ágy a kókuszmatraccal, nappal pedig 60x120-as utazóágyban van, amibe sima szivacsot vettünk. Volt, hogy megcseréltem a két ágyat, hátha nappal jobban érzi magát nappal a nagyobb ágyban, éjjel úgysem mozog annyit mikor alszik. A második álmatlan éjszaka után visszacseréltem az ágyakat, egyszerűen nem volt hajlandó elaludni a süppedős szivacson. Azóta is nagyon jókat alszik éjszaka a kókuszmatracon :))) Bátran használjátok a kókuszmatracot, hidd el, nem túl kemény neki :)))
Szia! Tényleg sokkal jobb a baba gerincének, mint a szivacs. Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenül kifolyik a pisi, nem áll meg benne, hanem kicsöpög belőle. A tisztítása is sokkal egyszerűbb, és gyorsabban is szárad, pont amiatt, hogy a nedvesség gyorsan kifolyik az anyagából. Nekem mindkét gyerekem kókuszmatracon alszik, és imádják. Ők sem bírnak aludni a szivacson, akárcsak az egyik előző hozzászóló kislánya.
-Macska-
Nekünk is az van, csak mi raktunk rá gyapjú derékaljat, így megvan a tartása, de mégis kicsit puhább. Nyáron mondjuk azt se raktam rá, csak most tettem vissza. Nagyon jó alvó az első pillanattól fogva. Nem véletlenül javasolják felnőtt korban is a keményebb matracokat.
Amúgy gondolj bele, hogy mivel az ő súlyuk kicsi, az ellenállás is sokkal kisebb, ami visszahat rájuk, ezért ők nem érzik olyan keménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!