Granulátum vagy a filteres főzött tea a jobb? Melyiket szeretik a babák?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 12:14
1/3 anonim válasza:
Mekkora a babád? Filteres teát nem lehet adni kicsi babáknak.
Én amúgy is inkább vízpárti vagyok, mint az ízesített tea..
2/3 anonim válasza:
Gondolom a kérdező a filteres mecsek, ill édeköményre gondolt.
Ha mindenképpen választani kell,akkor filteres,de a drogériákban kapható termések és virágok jobbak.A filteresbe az megy,ami az üzem alján marad a gyógyták zacsibarakása után ott marad.Minden kosszal és egyébbel együtt.A granulátumosat lehet egyszerűbb elkészíteni,de én nem szeretem,mert pl az édeaköménynek nem a granulátum a természetes előfordulása,és vajon mitől lesz olyan....elgondolkodtató.Amúgy a granulátumot csak négy hónapos kortól lehetne adni,de az a 10 perc amíg kész egy édeskömény nem sok.
3/3 anonim válasza:
Granulátumot ne adj,tele van cukorral és nem magától lesz olyan állagú amilyen.Mecsektea,ánizstea,édesköménytea-cukor nélkül a babáknak nem kell édesíteni mint ahogy nagyon sokan csinálják csak rászoktatod idejekorán a cukorra,aztán meg a fogai látják kárát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!