Mi lehet a baja a kislányomnak? Mit próbáljak ki, hogy ne sírjon mindig? Vagy lehet, hogy beteg?
Sziasztok!
Nem is tudom merjek e írni, de ...
Szóval a mi kisfiunk most lesz 3 hetes.Neki is volt egy ilyen nagyon ébren lévős időszaka.Előtte ajánlotta a védőnő a mecsek teát, hogy sokat (4nap alatt 40 dkg-t) hízott ezért adjuk neki azt ha felkel ne kapjon enni.Kipróbáltuk, akkortól kezdve lett nyűgös és sírt állandóan, kelt fel max. óránként.Fájt tőle a hasa.Aztán leálltunk vele.Megszűnt az ébredgetés is.Mostanában viszont már tápszeres hasfájás miatt van fent éjjel egyfolytában 4 órát, arra adjuk neki az espumisant.Azt viszont minden evés előtt, így kezd használni.Mondjuk nálunk az a baj, hogy nincs elég tejem és kap mellé tápszert, attól fáj a pocija.Estére kapja, amikor már kifogytam, szóval ezért is van ébren.
Ja és még valami, mondjuk az én fiacskám nagyétkű, de ő megeszi a 120ml-t, minden evésnél, büfi van és nem jön vissza semmi.A nővéremnek most lesz 3 hónapos a kislánya de ő szopi mellé eszi meg a 150ml-t tápszerből.Szóval,... .
Lehet többet kellene ennie néha-néha.Nem lehet hogy lustika lett enni és azért haggyja abba az evést?Vagy kap cumiból is és már kezd átállni a könnyebb megoldásra.
Előző vagyok.Mindezzel én is arra próbáltak kilyukadni hogy a fáradtság miatt kel fel, olyan sürven, és megírtam hogy nálunk mi vált be.Bár tudom van korkülönbség a két babó között.Elég kesze-kusza lett, de remélem azért ki lehet silabizálni mire is gondoltam:).
Bocsi fáradt vagyok.
Majd írj hogy mi a helyzet!
Sziasztok!
Megpróbálom, hogy nem adom neki mától a teát, hátha attól elmúlik a hasfájása, mert azt hiszem az is van neki. Viszont lehet, hogy a tejem sem elég neki? Mert a 130-at elég ritkán sikerül neki megenni, inkább a 100-110-et szokta, mert több nem nagyon van. Lehet, hogy kéne pótlás neki? Ti hogy szoktátok? Csak esti etetésnél? Igazából kb mikor egy hónapos volt két este kapott szopi után tápszert és akkor is véres volt kicsit a széklete azért nem merem adni neki, inkább kierőltetem magamból amit tudok, valamikor két mellből is ha kell. Vagy próbáljam meg?
Szia!
Nem szívott véresre a kislány?Állítólag attól véres a székletük.Bár gondolom azóta már mutattad dokinak ha nem javult.Előbb szoptass és utána keverj be 30ml-nként tápszert, így érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!