Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja a kislányomnak...

Mi lehet a baja a kislányomnak? Mit próbáljak ki, hogy ne sírjon mindig? Vagy lehet, hogy beteg?

Figyelt kérdés
Hétfőn múlt 2 hónapos a babám. Kb másfél hete nagyon sírós lett, szinte egész nap sír ha fennt van, előtte ha hordozgattam mindig elhalgatott, de mostmár ez se mindig segít, nehéz megnyugtatni. Persze ha cicin van akkor semmi baja. És napközbe elalszik akkor csak max. fél órát. Lehet hogy ezért nyügös?
2010. febr. 3. 15:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy hasfájós?
2010. febr. 3. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jól gondolod, fáradt lehet, mert nem alszik eleget és ezért nyűgösködik. Az én fiam is ilyen. Persze aludni nem akar :)

Azért arra vigyázz, hogy ha a hordozgatáshoz szoktatod hozzá, idővel elég nehéz lesz őt cipelni, ahogy nő.

Próbáld meg a fél óra után visszaaltatni, annyi tuti nem elég neki, csak elért egy alvásciklus végéhez és megébredt.

2010. febr. 3. 15:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát lehet, de szoktam neki maszírozni a hasát, mondjuk azt szereti, de ez sem mindig segít. Kapja a mecsek teát is. És még az elején kapta az infacolt is, csak attól véres volt a széklete, ezért abbahagytuk.
2010. febr. 3. 15:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Meg próbálom akkor olyankor visszaaltatni. Csak már annyira sajnálom szegényt és olyan bénának érzem magam.
2010. febr. 3. 15:25
 5/17 anonim ***** válasza:
:) ne félj nem vagy béna :) Vannak babák, akik (ki tudja miért) többet sírnak az átlagnál, az enyém is ilyen. Érzékenyek, és ha nem pihenik ki magukat, nagyon nyűgösek. Nem könnyű visszaaltatni őket, ha felébredtek, de szerintem próbáld meg, megéri!
2010. febr. 3. 15:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Jaj, ne érezd magad bénának! Mindenki átesik ezen!!!

Én sem tudom sokszor, hogy mi baja van a fiamnak, pedig már 7 hónapos lesz. Na és? Majd csak kitalálja az ember. Próbálgatni kell. Evett eleget? Nem álmos? Fáj a pocija (espumisan cseppet próbáltátok?) Nem fázik, vagy melege van? Vagy csak Anya kell neki?

Olyan pinduri még! De jó Neked!!! :)

A napközbeni fél óra nem túl sok. Az fiam is fáradt, ha csak annyit alszik, pedig Ő 5 hónappal idősebb :)

Jó babázást és sok-sok türelmet!!!!

2010. febr. 3. 15:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem este csinálta ezt a kislányom vagy 2 hétig... minden este 2órán keresztül mert fáradt volt de nem aludt ... Ő is most múlt 2 hónapos... Aztán mostanra elmúlt nála. Már csak kicsit pityereg... Mi sem tudtunk vele mit csinálni sajnos, semmi nem segített, ketten hallgattuk az apjával:( Nálunk még cicit se kapta be annyira sírt...
2010. febr. 3. 15:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen kedvesek vagytok. Az espumisánt nem próbáltuk, mert nem mertem, féltem attó is véres lesz a kakija. Nektek mennyiket evett a babátok ennyi idősen? Mi 90-130 gramm között eszünk egy evésnél. Lehet hogy kevés neki? Bár inkább a fáradság lehet az oka.
2010. febr. 3. 15:48
 9/17 anonim ***** válasza:

15:38-as vagyok.

Nekünk az Infcol vált be, de a barátnőm kisfiának csak az espumisan csepp.

A 90-130 ml. teljesen jó. Akkor nem éhes :)

Hát akkor lehet tényleg álmos még...

Cumit kap az alváshoz? A kisfiam azzal szokott elaludni (egyébként nem kell neki)

De szerintem napközben is odadahatod neki a cumit. Nem lesz semmi baja tőle.Hátha megnyugtatja.

Cumiellenzőktől utólag is bocsi :)

2010. febr. 3. 16:02
 10/17 anonim ***** válasza:

De ha mégis a hasa fájna, bőven vannak még "csodaszerek" amikkel segíteni tudsz a picinek. Az is szokott segíteni, ha masszírozod és a hasa felé tologatod a lábait. De az ánizsmag teától is jókat tudnak pukizni :)

Az édeskömény viszont sok babánál éppen hogy hasfájást okoz (és az van a babateákban és a szoptatós teákban is!)

2010. febr. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!