Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tesztek ha véletlenül...

Mit tesztek ha véletlenül elfogy a tápszer?

Figyelt kérdés

Sajna nincs tápszerünk. A párom csak késő este ér haza. Nagy baj csinálok, ha addig kis tejet adok neki?

10,5hónapos. Se tejpép se más nincs itthon :( Venni nem tudok, mert nincs hol.

2010. febr. 3. 14:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedve 15:02-es

Az a "nyomorult" gyerek ahogy írod eszik már normális kaját is. Reggel, este és a délutáni alváshoz kér kis tápszert. A többi-vagyis 3étkezés- normális étel. De! Ilyenkor még napi min. fél liter tej alapú táplálék is kell. És nem csak kell hanem kéri is. Tudom mi kell egy ennyi idős gyereknek, de most ilyen helyzetben vagyok. Nem kioktatást kértem, hanem tanácsot.

2010. febr. 3. 15:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Pénz már van rá, csak arra nincs mód hogy elmenjek venni. Sajnos teljesen egyedül vagyunk. Még szomszéd sincs. Nyaraló övezetben lakunk. Nagyszülők pedig nagyon messze vannak.A gyógyszertár csak a városban van, ahová nem tudunk elmenni. Párom csak este ér haza, akkor hoz. Addig szeretném valahogy átvészelni.
2010. febr. 3. 15:13
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Ki tudott ilyet irni,hogy nyomorult gyrek.Szégyelje magát.Bunkó!!!!!
2010. febr. 3. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:
22%
Hol laktok?Város?
2010. febr. 3. 15:17
 15/22 A kérdező kommentje:
A Balaton déli partján. Város csak 15km-re van. Ott lehetne venni. De felhívtam a védőnőt és ha minden igaz akkor segít. Azért köszi a válaszokat!
2010. febr. 3. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én azt mondom, hogy próbáld meg úgy kiszámolni a tápszerhez hasonló adagot, hogy harmadold a tejet vízzel!

Vagyis ha másfél dl-t iszik meg egyszerre akkor 1 dl víz és fél dl tej, talán ettől nem omlik össze a világ sem, meg a babád se lesz tejérzékeny!!!

De mindenféleképpen forrald össze és hűtsd le a megfelelő hömérsékletüre!!!

Ja így elég rossz íze lesz én még tennék bele egy kis kanál cukrot, ha nem inná meg akkor még egy picit!

Boldog babázást kíván egy 20 hónapos kislány anyukája aki 29 hetes kismama is.

Írj holnap, hogy mi volt a tejcsivel, mert azért tényleg még kicsike a babád, de ha nincs tápszer akkor ezt kell bevetni!

Várom az email-ed egy nem régi felfogású, de nem is mindentől elzárkózó anyuka!

2010. febr. 3. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:

esetleg joghurt nincs otthon?

én is inkább főzeléket vagy gyümölcsöt adnék, az esti tápszer fontos, addigra meg már lesz:)))

2010. febr. 3. 15:57
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
A "nyomorult" írója tényleg egy nagy bunkó!!!
2010. febr. 3. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem hol laksz vittem volna.Nekünk van itthon,de mi szegeden lakunk.
2010. febr. 3. 17:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azóta megoldódott a problémánk. A védőnő volt olyan kedves és hozott nekünk. EGyébként azt mondta, hogy egy kevés tejet nyugodtan adhattam volna neki. Nem halt volna bele... Sokan úgy kezelik ezt a tej dolgot, mintha méreg lenne....De mindegy!

AZért köszi a válaszokat!

2010. febr. 3. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!