Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell előre sterilizálni...

Mit kell előre sterilizálni és kimosni a babának?

Figyelt kérdés

A cumisüveget, cumit, bimbóvédőt előre kell sterilizálni a babának és úgy kell bevinni a kórházba, vagy ezek elvileg sterilek?

A kis ruháit kimosom mindenképp attól függetlenül, hogy újak, de Ti kimossátok pl. a pólyát, ágyneműt, plüss alvókát stb is?

2010. febr. 3. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mindent kimostam cumi,cumisüveg stb..kifertőtlenítettem.
2010. febr. 3. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindent kimostam, az ágyneműt és a pólyát, stb. is, akár új volt, akár nem:) A cumisüvegnek, cuminak, bimbóvédőnek vittem egy edényt a kórházba, meg vittem chicco fertőtlenítő folyadékot, és abban fertőtlenítettem. Ha otthon kifertőtleníted, úgysem lesz steril mire a kórházba érsz:)
2010. febr. 3. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A bimbóvédőt, mellszívót nálunk a csecsemősök szívesen sterilizálták, ha megkértük őket. Nem csináltak belőle ügyet, mert ugye úgyis mindennap a benti holmikat (etetőcumik, üvegek stb. ők is sterilizálták). Én szóltam, hogy legyenek kedvesek a mellszívót és a poharat sterilizálni, megcsinálták...
2010. febr. 3. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen ELÖRE STER. Új plüss macit nem mert ő még nem fogja meg.

De mindent jól kimostam majd 2X kiöblitettem a mososzertöl.Vasalás meg fertötlenit

Mindig többször öblitek.

2010. febr. 3. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
korházba beteszik a mikroba .
2010. febr. 3. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. febr. 4. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!