Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hós babóm még mindig 3x...

9 hós babóm még mindig 3x alszik napközben. Más is van így?

Figyelt kérdés
Azt mondta a védőnő, már a késő délutáni alvásról le kellene szoknunk, de ő korán kel (1/2 7 - 7) és relatíve későn fekszik (1/2 9 - 9). Ráadásul, nem alszik többet 30-45 percnél egyhuzamban. Kizárt hogy így kibírja 2 alvással. Vagy mégis?
2010. febr. 3. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan még csak 8 hónapos a fiam, de normális, ideális esetben ős is 3x alszik egy nap, reggeli után, ebéd után mindenképp és vagy délelőtt vagy az uzsi és vacsi közt. Ha valamelyik kimarad vagy csak nagyon rövid ideig szundít, akkor nyűgös, fáradt, kezelhetetlen. Tehát szüksége van rá :)
2010. febr. 3. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 8 hós a lányom, de ő is háromszor alszik egy nap. Ha éjjel jól alszik, akkor szerintem nyugodtan hagyd aludni háromszor.
2010. febr. 3. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is 9 hónaposak vagyunk, a lányom 2-szer alszik. Ugyanazt csinálja, mint anno a fiam. Ebéd előtt alszik, és majd uzsi után. Reggel fél 7-kor kelt, kb. 10.30 óta alszik. Legközelebb olyan 5 körül teszem le, max. 6-ig. Este 20:30 körül ágy, és olyan 20:45 körül alvás. Szerintem annyit aludjon, amennyire neki szüksége van, ha 3, akkor 3. Ebéd után sem alszik egy nagyot?
2010. febr. 3. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam minden 3 óránként alszik. Reggeli után ébren van 1,5 órát, alszik fél órát, ébren van 2-3 órát, közben eszik, majd alszik fél órát, megint ébren van 2-3 órát, ebédel, majd alszik 1-1,5 órát. Ugyanez uzsi után is.

Na megkérdezem én is a védőnőt, hogy ez baj-e. Én nem is gondoltam volna, hogy az.

2010. febr. 3. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

az én lányom 11 hós.

egy nap 3*1,5 órát alszik....

2010. febr. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!