Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell egy babónak...

Meddig kell egy babónak éjjeli lámpa éjszakára?

Figyelt kérdés
Mármint úgy kérdem,hogy egész éjszaka kell égjen egy 9hós babának? Olyan jó lenne már ha nem kellene,enyhén szólva magas az áramszámla...
2008. aug. 18. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk eddig sem égett semmi.
2008. aug. 18. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem tud ugy elaludni,ha nem ég a lámpa vagy miért ég egész éjjel?Eddig sem kellett volna égetni a lámpát.Nekem két gyerekem van,de sohasem aludtak éjjel lámpafény mellett.
2008. aug. 18. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az obiban lehet kapni ilyen konnektorba dugható éjjeli fényeket, van ugyanilyen lávalámpában is, csak az kissebb mint az eredeti, nem nyírja ugy a villanyt, ha nem tud sötétben elaludni, próbáld meg ezzel helyettesíteni.
2008. aug. 18. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet a konektoros éjjeli fény,de lehet venni játékboltba foszforeszkálós csillagokat és holdat amit fel lehet ragasztani a plafonra.Az én kislányom nagyon szereti és nagyon hangulatos!

Kevés villanyszámlát kívánok :D

2008. aug. 18. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak 2 hétig aludtam éjjel lámpával a babával, hogy lássam, él-e még:-) De azóta nem.

Le kell szoktatnod róla, ami nem lesz könnyű, de fokozatosan és kitartással menni fog.

Valóban a legjobb megoldás egy szép éjjelifény, jókat lehet kapni. VAgy sólámpa, van gyertyás változat is, az meg elalszik mire a baba is elalszik, és sötét lesz:-)

A csillagok is jók, de azok is csak ideig-óráig "világítanak" és nem adnak akkora fényt, viszont leköthetik a babád:-)

2008. aug. 18. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2008. aug. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!