Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt néztem ki a lánykám első...

Ezt néztem ki a lánykám első szülinapjára. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 3. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt járássegítőnk 8hónaposan.Nagyon jó volt .9hónaposkora óta magától jár és azóta is játszik vele.Mi is ezt vettük a szülinapjára Imádja Szerintem vedd meg nyugodtan mondjuk nem túl olcsó mi is újonnan vettük 3000ft-ért a corából.
2010. febr. 3. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Véleményt nem tudok mondani a termékről csak a lányról aki árulja. NAgyon kedves segitőkész, nekem csak pozitiv tapasztalatom van vele.

szia

2010. febr. 3. 11:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekünk is az a hülye víziló van, de nem jó!
2010. febr. 3. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
en 8 hosan vettem a fiamnak Bubble Go -t (az is ilyesmi, csak fius), azota az a kedvenc jateka (lassan 11 hos lesz, es mar szalad, sokat tologatja az autojat, meg pakolaszik bele meg ra :)
2010. febr. 3. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Ismét egy negatív válasz, még ha lepontoztok is. Nekünk nincs ilyen járássegítőnk, de megteszi az üres pamperses doboz is. Azt tologatja a kislányom fel-alá a szobában és ha meg kell vele fordulnia, akkor felemeli és irányba rakja. Most kezdett el egyet-kettőt egyedül lépegetni (doboz nélkül)! (1 éves múlt a múlt hónapban!) Szerintem tök felesleges ilyenre költeni a pénzt! Te hogyan tanultál meg járni?
2010. febr. 3. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekünk micimackós van ,de ugyan ez a lényege és igaz hamarabb ment egyedül mint tolta de most 11 hónapos és imádja tologatni ráülni még nem szeret.
2010. febr. 3. 12:43
 17/21 anonim ***** válasza:
egyébkén nekünk a fp. víziló már 6 hós korátol meg van és hason fekve jól tudott ki-be pakolászni belöle a baba,majd ülve is pakolászot be-ki a pocakba és egy évesen nem tudta tolni mert nagyon gurult de, mosmár igen jól tolja csak nekünk kell fordítani.Én szeretem már probál rá ülni is a hátára.A híntalóval kevesebbet játszik.
2010. febr. 3. 12:44
 18/21 A kérdező kommentje:

Azért pampers-es dobozt ne vegyek mán szülinapra.:-)

Nem elsősorban a járássegítő funkció miatt tetszik, hanem hogy erre rá is tud ülni, sztem a gyerekek szeretik az ilyesmiket.

2010. febr. 3. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos a kérdező :))) pedig már úgy elképzeltem egy pamperses dobozt becsomagolva, hogy tessék kislányom örüljél :)))

Na de a témához, az én fiamnak is volt ilyesmi, ő se tolta addig amig meg nem tanult járni, mert érezte h bizonytalan a dolog.

Viszont még mostanában is játszik vele, húzza tolja rajta a macit, babát stb, lehet bele pakolni, szóval jó kis eszköz :)

Mondjuk a mienk a felébe se került:) de csak mert akartam mást is ezen kívül az első szülinapra.

2010. febr. 3. 14:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok a pampers dobozos megint! Nem ajándéknak gondoltam a dobozt!:-))) De itt sokszor kérdeznek olyanok is, akik szeretnének spórolni, továbbá vannak olyan játékok, amik teljesen feleslegesek, csak pénzkidobás. Én is vettem régebben ilyen játékokat, és a kislányom rájuk sem bagózik! Máskor nem adok senkinek sem tanácsot!!!!!!
2010. febr. 3. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!