Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt néztem ki a lánykám első...

Ezt néztem ki a lánykám első szülinapjára. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 3. 11:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is gondolkodtam ilyenen. (Bár megfordult a fejemben, hogy előfordulhat-e, hogy hirtelen elgurul, a gyerek meg hasra esik...) És ahogy látom, ráülős "kismotor" is egyben, biztos ki tudjátok majd használni.
2010. febr. 3. 11:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet akarok,mert ez még ha simán tud sétálni is érdekes és azért hasznos marad.
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó ^^ De tényleg,csak majd itt sokan azt fogják mondani,hogy a járássegítő mennyire nem jó,mert majd elvágódik vele...

Szerintem viszont jó és ügyes lesz és a kismotort is sokáig fogja szeretni ^^ Ügyi vagy,szép ajándék:))

4/21 anonim ***** válasza:
100%

úú nekem volt ilyenem - csak nem helokittys - és imádtam. Egész pontosan a húgomé volt, de ez nem zavart abban, hogy négyévesen folyton én mászkáljak vele :D

Nagyon jó ötlet!

5/21 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok bizonytalan, mert ugye ez lábbal hajtós, és úgy tűnik elég széles, tudja azért majd hajtani? ( Az ilyen lábbal hajtós kismotorok sokkal keskenyebbek)
2010. febr. 3. 11:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Most még lehet, hogy nem fog leérni a lába de majd Te tologatod rajta. Szerintem jó stabil lehet. Nekünk másféle járássegítőnk van esett is vele már nagyot de valahogy meg kell tanulnia a dolgokat.
2010. febr. 3. 11:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam karácsonyra kapott ilyen kis bébi taxit,nagyon szereti,9,5 hónaposan ügyesen használta.Most 11 hónapos lépeget és imádja tolni maga elött,és egyszer sem esett hanyatt,mert ha túl gyorsan tolta volna egyből térdre ereszkedett...:)Szerintem jó kis ajándék,de tényleg figyelj oda hogy mennyire széles,mert pl kapott karácsonyra egy kockafaló vizílovat és azt utálja,mert széles és nem tudja úgy hajtani,elakad a lába is.
2010. febr. 3. 11:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi Adának és a többieknek, akkor megveszem. :-)
2010. febr. 3. 11:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én elmondom a negatív véleményemet.

Nekünk van egy kölcsönbe kapott járás segítőnk, én nem szeretem tényleg nagyon gurul.

Viszont a bébitaxin elüldögél és már löki magát. Ja és ha már egy éves lesz hamarosan úgy is elindul magától.

2010. febr. 3. 11:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

én csak azt tudom írni hoy a kockafalo vízilóvat akkor tudta tolni a gyerköcöm mikor már stabilan erösen tudta magát tartani.12 HÓSAN INDULT EL ÉS 15 HÓBAN TOLTA ELÖSZÖR.

addig elvágodott volna mert a kocsi elöre gurul ,nem fékez.

2010. febr. 3. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!