Nincs valami pénz keresési ötletetek baba mellett?
Akkor még mindig én vagyok.:)Fontosak a szép képek, a korrekt leírás,és nem szabad mohónak lenni.Én ált a vásárlási ár duplájáért teszem fel,és a nagyja az első körben el is megy.Sok visszajáró vevőm van,mert ha megismernek,és tudják,h a minősége olyan,mint amit leírsz,akkor jönnek újra.
Mindig bálabontásra megyek a turikba,közelharcot vívok a jobb darabokért:)),és tényleg csak a legjobbakat veszem meg.A márkás,nagyon divatos,nagyon trendi darabokat.És mivel a lányoknak sokkal többet vásárolnak,főleg lányruhákat árulok.Kis méreteket nehéz eladni,kb 92-es méretig,és egy idő után megtanulja az ember,h miket keresnek.(Pl nyáron rengeteg leggingset eladtam,nagyon vitték,vagy pl divatos volt a tunika.)Sok munkám van benne,de nagyon szeretem.És mint írtam, a 4 gyerek komplett ruházása ingyen van,ami szintén elég nagy plusz.:)
mihhez ertesz?
én rajzolok, van netes boltom, havi 300 dollar minimum :)
forditas jo, meg ez a vatera se rossz otlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!