Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs valami pénz keresési...

Nincs valami pénz keresési ötletetek baba mellett?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek sikerül egy kis plusz jövedelmet keresni valahogy? Próbáltátok már a borítékolást meg a társait? Nektek bevált?
2010. febr. 3. 10:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor még mindig én vagyok.:)Fontosak a szép képek, a korrekt leírás,és nem szabad mohónak lenni.Én ált a vásárlási ár duplájáért teszem fel,és a nagyja az első körben el is megy.Sok visszajáró vevőm van,mert ha megismernek,és tudják,h a minősége olyan,mint amit leírsz,akkor jönnek újra.

Mindig bálabontásra megyek a turikba,közelharcot vívok a jobb darabokért:)),és tényleg csak a legjobbakat veszem meg.A márkás,nagyon divatos,nagyon trendi darabokat.És mivel a lányoknak sokkal többet vásárolnak,főleg lányruhákat árulok.Kis méreteket nehéz eladni,kb 92-es méretig,és egy idő után megtanulja az ember,h miket keresnek.(Pl nyáron rengeteg leggingset eladtam,nagyon vitték,vagy pl divatos volt a tunika.)Sok munkám van benne,de nagyon szeretem.És mint írtam, a 4 gyerek komplett ruházása ingyen van,ami szintén elég nagy plusz.:)

2010. febr. 3. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:
A borítékolást 2-3 ismerősöm is próbálta, de amikor másodszorra is pénzt akartak kérni, akkor visszaléptek. Szóval az tényleg csak lehúzás. -Nem is rossz ötlet ilyet csinálni ;) nyitok egy postafiókot... csak vicceltem!
2010. febr. 3. 11:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Megint a Vaterásnak szólna kérdésem! (Bocsi hogy így szólítunk) De hogy tudod a duplájáért eladni. Én kilóra szoktam vásárolni a babaholmit. Kb. egy rugi olyan 600-1000 ft. Ha én ezt megduplázom, akkor az majdnem az új árával vetekszik. Sőt!! És másik kérdés: börzén is szoktál próbálkozni? Mert én most abban gondolkodom..
2010. febr. 3. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:

mihhez ertesz?

én rajzolok, van netes boltom, havi 300 dollar minimum :)

forditas jo, meg ez a vatera se rossz otlet

2010. febr. 3. 12:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Újságcikkeket és könyvet lektorálok, helyesírási, stilisztikai szempontból. De a szakmám is hasonló, úgy találtam rá erre is.
2010. febr. 3. 12:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Én 1500-2500-ért veszem kilóját,a drágábbikban csak olyant,amit nagyon jól el lehet adni.Ezért tudom a dupláját kérni.Pár konkrét példa:Lonsdale baseball dzseki 400g->1200-ért adtam el.2db Next felső 500g->1500-ért adtam el.Lazy Town pulcsi 400g->2000-ért adtam el.
2010. febr. 3. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek írnám,nagyon drága lehet az a hely ahol te ennyiért veszel egy-egy rugit....utálom azt amikor használt,de "majd"új áron árulják...de azt is tudom sok városban nincs normális duri...(én van hogy 400./kg-ért ,van hogy 1200./kg-ért veszem...)és marha jól néznek ki.
2010. febr. 3. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Kimaradt:én nem járok börzére,mert a 4 gyerek mellett nincs rá időm,de ott pl a kisebb méretű ruhákat is könnyen elviszik.
2010. febr. 3. 12:15
 19/21 anonim ***** válasza:
12.13-as válaszoló: hol találtad a lektori munkát? Ilyesmi engem is érdekelne, kezd agyamra menni a szellemi kihívások hiánya. :-)
2010. febr. 3. 12:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy korábbi munkahelyemen (szerkesztőségen) keresztül. Ilyet nagyon ritkán hirdetnek meg nyilvánosan, a www.muosz.hu oldalon érdemes nézegetni az álláshirdetések között és nagyon ritkán a profession.hu oldalon is van. De fordítás jóval gyakoribb, ha az is jó esetleg.
2010. febr. 3. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!