Szoptatós Anyukák akiknek 10 hónapos vagy az feletti a babája válaszolnátok?
Adtok a babátoknak tápszert vagy tejpépet,babatejet?
azt mondta a doki, hogy adjak neki tápszert,mert nem elég neki a tejem(nem a mennyiség hanem a tápértéke).
Régen felneveltek anyáink csak cicivel és hozzátáplálással.
Nem kellett pótolni ha volt elég teje az anyának!
Most akkor adjak vagy ne?
ha adjak mit?tápszert?tejpépet?babatejet?
A cumisüveget nem fogadja el.Pohárból a tápszert?
Szia!
Tapasztalatból mondom,hogy nem kell neki se tápszer,se pép.
A kisfiam nagyon sokáig nem aludt éjjel,a védőnő azt mondta adjak neki még anyatej után tápszert,és uzsonnára pépet,a kisfiam nagyon gyorsan leszokott az anyatejről:(
A mostani/tapasztaltabb eszemmel nem hallgattam volna rá,inkább adnék többször főzeléket,gyümölcsöt.
A barátnőm kislánya 18 hónapos,még sohasem evett se pépet,se tápszert,teljesen normális a súlya.
Ha a barátnőm úgy érzi nincs aznap elég tejcsi,akkor ad neki egy kis rizstejet.
Hozzáteszem a pépektől nagyon elkezdett hízni a fiam,és rettenetesen fájt tőle a pocija:(
Szia,
a kislányom 1 éves koráig szinte csak szopott, evett gyümit igaz, de mást nem nagyon, nem kellett neki. Azóta megjött az étvágya , mindent eszik már (most lesz nemsoká 14 hós). 10 kg és 77 cm, az égvilágon semmi baja, kicsattan az egészségtől. Na most akkor? A dokitok szerintem adja vissza a diplomáját, de sürgősen!!!
Az mi orvosunk direkt megnyugtatott, amikor aggódtam, hogy szinte csak anyatejen él, hogy nem lesz semmi baja! És nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!