Hogyan lehet megoldani, hogy az éjszakai etetés minél nyugodtabb legyen?
Ha csak etetés van, nincs gond, de ha pelust kell cserélni, ne adj\'Isten átöltözni, arra felébred és legalább 1 órát fenn vagyunk. Meglátja a kiságyban pl. a fejvédő mintáját, belelkesedik és teljesen felébred. Ilyenkor néha fogom magam és lekapcsolom a villanyt, nem ártok neki ezzel? Olyan rossz hallgatni, ahogy egyedül próbál elaludni a sötétben, bár eddig mindig max 15 perc alatt el is aludt...
4 hónapos baba anyukája
Nem kell pelust cserélni:-) Én nem szoktam, ezt tanácsolja az irodalom is. Ezzel lehet arra ösztökélni, hogy mileőbb átaludja az éjjelt. Pont az a lényege, hogy ne ébredjen fel. Este 8-kor fücsi, és alvás, igaz csak reggel 5 körül kel fel enni, de akkor is csak szopi, majd 8-9 körül kel, akkor cserélek pelust. Kaki nem szokott lenni éjjel, pisi meg nem folyik ki, így ne rakom tisztába.
PErsze, hogy nem ártaz neki azzal, hogy lekapcsolod a villanyt, sót!! Örülj neki, hogy negyed óra alatt elalszik magától is!! Én ezt egyszer próbáltam, üvöltött, mintha ölnék...:-) Muszály volt lámpát kapcsolnom, hogy lássa a játékait, és kijátsza magát, mielőtt újra elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!