Nem lesz baj, ha 5 napja 1 korty folyadékot sem hajlandó meginni 7 hónapos babám a tápszeren kívül?
Szerintem ez nem jó.Folyadékra szüksége van.
Próbálkozz teával, vagy vannak bébi italok hátha.
Nem igazán normális dolog ez. Gyümilevet nem ihat mindig mert sok savat csinál. Én azt tudom javasolni, hogy "verd át". Napközben csinálj neki tápszert, de úgy hogy 1deci vízhez csak két kanál tápit adj! Majd 1-2nap után már csak egyet. Ez azért jó, mert ő azt hiszi tápszert kap, de a folyadék is meglesz amire szüksége van. Később próbálkozhatsz a sima vízzel is. Nálunk ez bevált!
A teát is nem javaslom, mert semmitápláló sincs benne,nem egészséges és még csak nem is oltja a szomjat.
Köszönöm 8:52-esnek a tippet! Még nem tudtam kipróbálni (tegnap facsart almalevet ivott), de ma mindenképpen megpróbáljuk. Örülök, hogy másnak is segítettünk ezzel a kérdéssel:-)
Üdv! Szép napot mindenkinek!
Brigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!