Mikor tettétek le a kiságyat a legalsó fokozatra? Amikor már mászott és kapaszkodott, amikor ülni tudott, vagy amikor állt?
A miénk 3 állású.
-a középsőre akkor tettük le, amikor elkezdett kúszni, és már emelgette a popóját, mintha mászni akarna
-a legalsóra a hétvégén tettük le, mert már egyedül felül, és térden állva fogja a rács tetejét.
:) Amikor négykézlábra állt akkor raktuk lejjebb a 2. fokozatra.
Lassan ideje lenne mert már 3 hete áll, de egyenlőre apuka ellenkezik. Még utóbb mérgemben én fogok nekiállni. (nem kell megvárni amíg baj történik)
majdnem 8 hós baba
A kisfiam 5 és fél hónaposan egyik napról a másikra leült, elkezdett mászni és felállt a kiságyban apa és persze az én legnagyobb megdöbbenésemre.
Akkor a kiságy rácsa neki derékig ért. Egyböl letettük a középső állásba.
Lassan letehetjük a legalsó szintre, mert akkorát nőtt (most 7 hónapos), hogy lassan megint a derekánál lesz a kiságy rácsának teteje :)
Te sem tudhatod, hogy a ma még csak kapaszkodó babód holnap nem húzza -e fel magát állásba :)
Hihetetlen gyorsan tudnak fejlődni, főleg ha a babód olyan kis kiváncsi mint az én fiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!