Anyukák van még valami amivel segíthetnék 5 hós kisfiamnak meggyógyulni?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 hete beteg. Elvittem dokihoz, kezdődő tüdőgyulladást állapított meg, kapott antibiotikumot, hörgőtágítót és köptetőt. Jobban lett, de a 4évesem hazahozott megint valamit, így visszaesett 1 hét után. Visszavittem mindkettőt, a nagy kapott antibiotikumot meg hörgőtágítót, a kicsi hörgő nyugtatót és köptetőt. Úgy tűnt, jobban van de az éjszaka megint elkezdett köhögni, 2 órán keresztül nem tudott aludni, lázas is volt. Adtam neki nurofent, kentem a mellkasát hátát baby luuffal, teáztattam. A párásító megy a szobában, szellőztetek is, délben kint alszik a levegőn. Mit csináljak, hogy végre meggyógyuljon? Az orra bedugul szívni ritkán kell, inkább hallhatóan hörög, erőltetetten köhög.2014. dec. 19. 13:06
1/3 anonim válasza:
hát nekem mikor nagyon nem akart gyógyulni kiprobáltam az ős régi disznózsír módszert! ha érdekel neten vagy a mamádtól anyukádtól tudsz róla érdeklődni!
nekünk bevált!
jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Mi augmentint kaptunk, tudogyulladasra, 3 napos kezeles, es Ibalgint, sajnalom, jobbulast! A lazra kuppott!
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom is így volt. A hörghurutból 1,5 hét alatt gyógyult meg, majd 1 hét után újra kezdődött asztmás hörghurut. Mivel Ő alapból gondozott az asztmája miatt, így soron kívül elvittem pulmonológushoz. Kapott 2 fajta antibiotikumot, Spiropentet, Berodualt, Ventolint, Egifilint, Terpini köptetőt. Ezek mellett még ment a 3 állandó gyógyszere. + az orrcseppjébe szteroidot kellett tennem, mert nem indult meg neki. Ezzel a rengeteg gyógyszerrel is csak 4 nap után kezdődött a javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!