Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem szopizik a Babám,...

Ha nem szopizik a Babám, hanem fejem neki a tejet akkor valóban kevesebb lesz és el is apadhat?

Figyelt kérdés
Sajnos a fiacskám nem mindig fogadja el a cicit,ha mégis akkor hamar elfárad és fél óra múlva megint éhes,éjjel nappal!
2010. febr. 2. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ismerősöm, akinek a babája egyszerűen lusta volt szopizni. 6-7 hónapig 3 óránként fejte neki. Aztán már ő nem bírta tovább, szépen lassal leszoktak. Tehát nem feltétlenül apad el.
2010. febr. 2. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Óránként fejem(kivéve éjjel,mert akkor csak akkor amikor megébred a fiam) és egy fejéssel 70-80 mili jön le a 2 cicimből,már a fagyó is tellik:)Sajna azért kellett átállnunk erre,mer tmikor kisebesedett 1 hete a cicim(olyan szinten h majdnem leszakadt a bimbóm)nem bírtam szopiztati,mert a könnyem is kijött a bimbóvédőt meg nem fogadta el,azóta meg persze rájött,hogy hoppácska van cumisüveges tejci is,akkor idevele,mert így könnyebb:)
2010. febr. 2. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Óránként fejsz? Szerintem várj legalább 2 órát, mert addig termelődik új tej a cicidben! Neke is an ismerősöm, aki fejt tejet ad a babájának, mert a babája nem szopizik, már 4 hónapja csinálják és még mindig van elég teje.
2010. febr. 2. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ugy voltam, mint Te, a bimbom majdnem leszakadt, annyira kirepedt. 1 hetes volt a babam, amikor elkezdtem a fejest, aztan mikor begyogyult a seb, akor cicizett ujra, csakhogy nem annyit szopott, mint kellett volna, igy megmaradt a fejes is a cicizes mellett. 8 honapos volt, amikor mar ejjel sem fogadta el a cicit, es akor ugy dontottem, nem fejek tovabb, azert mar ezt banom..csak azt akartam mondani, hogy ha a baba kicsi, es ugy erzed, hogy a tejcsi mennyisege kevesebb, akor fejhetsz surubben, de szerintem probald kicsit kinyujtani azt az idot, ami eltelik egyik fejestol a masikig. En eleinte 3 orakent fejtem, igy eleg volt pont egy evesre, aztan neha mikor voltak kritikus esetek, es nagyon nagyon keves volt a tejem, akor orankent is fejte. Mikor pedig mar nagyobb volt a baba, es nagyjabol beallt a tejtermelesem is, akor napi 3x-4x fejtem csak, es ejjel nem.

Sok egeszseget kivanok Nektek, sok tejcsit,es kitartast!

2010. febr. 2. 14:28
 5/7 anonim válasza:
Én csak fejek a 4 hós babámnak,kb 3-4 óránként.Van hogy 250 milit is letudok egyszerre fejni.Lehet hogy csak szerencsém van,de nincs kevesebb tejem.Elejétől fogva igy csinálom,csak annyi különbséggel,hogy 1-2 hónapos koráig 2-3 óránként fejtem.
2010. febr. 2. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha ritkábban fejek,akkor több tejem lesz mint 70-80 mili?Azért fejek ilyen sűrűn,hogy elég legyen neki,mert van h 155 milit megiszik:OVagy ő eszik túl sokat a tejem elég lenne normális állapotba?
2010. febr. 2. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem probald meg hogy 2-3 orankent fejsz es dupla annyi mennyiseget fejsz majd ki. Csak arra figyelj, mikor kevesebb lesz, akor fejj surubben. De orankent ne gyotord magad.
2010. febr. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!