Ha nem szopizik a Babám, hanem fejem neki a tejet akkor valóban kevesebb lesz és el is apadhat?
Szia! Pont ugy voltam, mint Te, a bimbom majdnem leszakadt, annyira kirepedt. 1 hetes volt a babam, amikor elkezdtem a fejest, aztan mikor begyogyult a seb, akor cicizett ujra, csakhogy nem annyit szopott, mint kellett volna, igy megmaradt a fejes is a cicizes mellett. 8 honapos volt, amikor mar ejjel sem fogadta el a cicit, es akor ugy dontottem, nem fejek tovabb, azert mar ezt banom..csak azt akartam mondani, hogy ha a baba kicsi, es ugy erzed, hogy a tejcsi mennyisege kevesebb, akor fejhetsz surubben, de szerintem probald kicsit kinyujtani azt az idot, ami eltelik egyik fejestol a masikig. En eleinte 3 orakent fejtem, igy eleg volt pont egy evesre, aztan neha mikor voltak kritikus esetek, es nagyon nagyon keves volt a tejem, akor orankent is fejte. Mikor pedig mar nagyobb volt a baba, es nagyjabol beallt a tejtermelesem is, akor napi 3x-4x fejtem csak, es ejjel nem.
Sok egeszseget kivanok Nektek, sok tejcsit,es kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!