7 hetes kislányom napközben kizárólag a friss levegőn tud aludni, nagy bajt csinálok azzal, ha napközben az erkélyen alszik?
te nem vagy normális ha emiatt lelkifurdalásod van! ne már, azért a hülye hormonokat hessegesd el... :D
alvás közben fejlődik!!! az idegrendszer akkor dolgozza fel az infókat, sokkal többet kell aludnia ebben a korban mint ébren lenni :)
sőt, ugye van a "jó baba" kifejezés, ami persze szintén hülyeség, de hát az a jó baba aki eszik-alszik. nehogy már ezen szomorkodj, másik mit meg nem tennének ezért... :)
enyém is kint aludt, még -10 fokban is, mondjuk az erkélyen mindig kicsit melegebb volt :)
aztán mikor jött a nyár, akkor lettünk bajba, mert odasütött a nap, meleg volt, stb. de egész télen minden nap 4 órát aludt az erkélyen :)
Fú, most megnyugtattál. Köszönöm. Első baba és anyósom lecseszett hogy milyen anya vagyok én hogy "kib*szom" a gyereket az erkélyre amikor foglalkoznom kéne vele nem egyből kitenni aludni. :( Ezért bizonytalanodtam el.
Ilyenkor egyébként felkeltsem enni?
Anyósoddal meg ne foglalkozz, teljesen jól csinálod. Nem kell folyamatosan abajgatni a gyereket.
Én nem kelteném fel, ha éhes, majd felébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!