Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek kell-e és ha igen...

Szerintetek kell-e és ha igen hogyan 5 hónapos babának pontos napirendet kialakítani?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak a fürdetés, valamint az esti rutin ami fix nálunk. Utána alszik, reggel változó, hogy mikor kel. Ébredés után eszik játszik alszik, vagy nem. :) Majd ismét eszik játszik alszik és így tovább. Általában délután sétálunk, de ha van valami amit délelőtt kell elintézni akkor akkor. Ennél szigorúbban kéne vennem, például fix nappali alvások száma ideje, vagy etetések ideje, mert ez folyton változik.

2014. dec. 16. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a napirendet sokan félre értelmezik, én is aggódtam ezen még régebben. Most másfél éves a kisfiam, pontos napirendünk soha nem volt, az esti rutin nálunk is fix volt, meg tudtam hogy mondjuk alvás után játék jön, utána evés majd újra alvás stb... de percre pontosan soha nem volt semmi mert minden a reggeli ébredéstől volt számolva. Én az alvást úgy kezeltem, hogy tudtam hogy mennyi ideig tud ébren lenni, pl 3 hónappal ezelőtt 3 órát tudott ébren lenni nyűgösködés nélkül, 3 óra után letettem aludni, így napi 2 alvása volt. Persze amikor pici volt akkor 2 óránként aludt, akkor többet aludt ugye.

Volt hogy 11-re jött ki az ebéd, volt hogy 1 órára. Egy ideig idegeskedtem ezen majd megállapítottam hogy képtelenség órára pontosan mindent minden nap úgy csinálni. Ami nálatok van most, az teljesen jó.

2014. dec. 17. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!