Szerintetek kell-e és ha igen hogyan 5 hónapos babának pontos napirendet kialakítani?
Szerintem a napirendet sokan félre értelmezik, én is aggódtam ezen még régebben. Most másfél éves a kisfiam, pontos napirendünk soha nem volt, az esti rutin nálunk is fix volt, meg tudtam hogy mondjuk alvás után játék jön, utána evés majd újra alvás stb... de percre pontosan soha nem volt semmi mert minden a reggeli ébredéstől volt számolva. Én az alvást úgy kezeltem, hogy tudtam hogy mennyi ideig tud ébren lenni, pl 3 hónappal ezelőtt 3 órát tudott ébren lenni nyűgösködés nélkül, 3 óra után letettem aludni, így napi 2 alvása volt. Persze amikor pici volt akkor 2 óránként aludt, akkor többet aludt ugye.
Volt hogy 11-re jött ki az ebéd, volt hogy 1 órára. Egy ideig idegeskedtem ezen majd megállapítottam hogy képtelenség órára pontosan mindent minden nap úgy csinálni. Ami nálatok van most, az teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!