Hogyan kell kialakítani a napirendet?
Ha egy pici baba sír, az nem jelenti azt, hogy mindig enni akar. Fél óra után biztosan nem. Ha méred, ami nagyon hasznos, akkor tudod,hogy éhes lehet-e? Ha előtte sokat szopizott, akkor nem éhes, ha keveset, akkor igen. De a szopások között legalább a 2 óra szünetet tartsd be, mert megterheli a gyomrát, sok levegőt szív és hasfájós lesz.
Az igény szerinti szoptatás nem azt jelenti, hogy állandóan szoptatni kell. Hanem azt, hogy nem kell minden esetben kivárni a 3-4 órahosszát.
Szopás után tedd be az ágyába, és hagyd ott. Akkor is, ha nyöszörög vagy egy kicsit sír. Majd elalszik magától. Ha felveszed, akkor soha nem fog egyedül megmaradni az ágyában. A hintára meg semmi szükség.
szopizós 1 hetesnek nehogy cumit adj! az egyenes út a szopi halálához, majd 1-2 hónapos kora után, ha akkor még kéri
amit én még mondanék a többiek mellett, éjszaka ne mérj, attól s felébredhet, ha sokat "macerálod" éjjel, ha nem kakil, pelust se kell cserélni, mérni se, ha elmélyedt az alvása, a szemlecsukást követőe 10 perc után, akkor be tudod majd tenni az ágyba (vagy aludjon melletted, akkor tudsz fekve szotatni és tuti nem ébredtek fel teljesen)
egyébként jól csinálod, szoptass igény szerint, amikor kéri!!!
szoptatom,most mértem előx egész nap,hogy elég tejem van-e,meg,hogy mennyit eszik egy nap
most szívtam le előx,fehér a színe,de nem áttetszősen
sztem nem lehet rossz,mert a védőnő minden nap leméri,és szerdán 3250-el hoztuk el a kórházból tegnap pedig 3610 volt,szóval sztem holnapra meglesz a fél kg-s növekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!