Más 1 év körüli, baba is fintorog, és undorodik a párizsi, sonka, sajt, kenyér falatkáktól?
Figyelt kérdés
Az én babám mintha citromba harapna. Egy éves kora óta kínálom de több -kevesebb síkerrel.Már 15 hónapos.Megeszi a darabos főzeléket,kekszet,néha jó ízűen elfgoadja a vajas kenyeret,rántottát .De a tápszer a kedvence.
Mindig megvárom hogy éhes legyen ma is ugy kínáltam a kicsi falatkákat de nem bírt még ránézni se. A főzelék se ízlik minden alkalommal .Kér a mi kajánkból de csak 3-4 falatig .Nem csak babás főzeléket eszik ,mi ételünket is eszegeti ha olyat főzők.
2010. febr. 2. 09:08
11/11 anonim 

válasza:

Az én kisfiam eleinte csak úgy ette ezeket a dolgokat, ha külön-külön adtam a szájába. Először a vajas kenyér, aztán a felvágott, végül a sajt. Egy idő után már hajlandó volt egyben is megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!