Babám 9 hós és még nem tud egyedül kúszni. Ha megtámasztom a lábát, akkor megy, de egyedül nem. Szépen forog, a játékokért inkább odagurul, nem kúszik. Szerintetek nagyon le van maradva a mozgásfejlődésben?
Ha nem is kúszik, de már mást jó lenne tudnia.
6hós volt pontosan a kilányom, mikor kúszott.
Mászni úgy 7 hósan, akkor fel is állt.
Nem hinném, hogy baja van a babádnak, de ideje lenne szakemberre bízni a továbbiakat.
Az, hogy tud forogni...az a legalapvetőbb!
Nyugi, lassabban fejlődik, de azért mindenképp láa orvos, mert valóban nagyon le van maradva, kb 4 hónapos szinten.
Én kislányom se kúszott 9 hónaposan, sőt az enyém nem is gurult, én konduktorhoz vittem. Háromszor foglalkozott vele, az első alkalom után elkezdett forogni, körbegurulta a lakást és a 3. alkalom után elkezdett mászni (egy hete pont). Nálunk szervi ok nem volt a háttérben, hanem az volt a baj, hogy túl sokat van a lányom kézben, viszem mindenhová, lusta volt mozogni :)
Én nem bántam meg, hogy elvittem, nagyon beindult azóta a mozgása, szerintem nyugodtan vidd el te is valakihez, hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!