Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinder tejszelet, Kinder...

Kinder tejszelet, Kinder pingui mikortól adható? Adott már valaki a babájának? 10 hos a fiam.

Figyelt kérdés
Összetevők:pasztőrözött tej 40%,növényi zsir és olaj,cukor,búzaliszt,sovány tejpor,méz 5%,dehidratált vaj,tojáspor,zsirszegény kakaopor,finom korpa,térfogatnövelő szerek,emulgeáloszerek,aromák,só.
2010. febr. 2. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, én pont 10 hónapos korában próbáltam adni a fiamnak. De még korai volt, mert kipöttyösödött tőle. 3-4 alkalommal kipróbáltam, mindig pöttyös lett, úgyhogy hanyagoltam és csak 13 hónaposan próbáltam újra, akkor már nem volt rá érzékeny. Biztos gyerekfüggő ez is.
2010. febr. 2. 08:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2010. febr. 2. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én ezt sose értem, de tényleg ez kell a gyerekednek?

Te tudod.

A méz elvileg 1 éves kortól adható, allergizál.

2010. febr. 2. 08:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom 17 hónapos. Pinguit azt hiszem kb. 1 hónapja kapott először, azóta még egyszer..Biztosan sokan fogják írni, hogy persze, add nyugodtan...ez az ő dolguk. De: ha így kérdezed, hogy felsorolod az összetevőket, te se vagy annyira biztos, hogy kell is adni... Ha majd nagyobb lesz, néha elmegy nasiként, de nem hinném, hogy szüksége van a gyerekeknek ilyenekre..még akkor se, ha "tele van tejjel!...Inkább adj neki egészséges nassolni valót! 1-1 szelet gyümölcs többet ér...
2010. febr. 2. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én adok az egy éves kisfiamnak ez a összes nasi amit kap semmi baja és imádja,De a gyümölcs mindenek előtt!
2010. febr. 2. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:

a méz magyarországon allergizál, máshol nem.

10 hónaposan adtam neki tejszeletet, ízlet neki, semmi baja nem lett tőle. és még csak egészségtelennek sem mondanám.

2010. febr. 2. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, pontosan melyik összetevő az egészséges? Az emulgálószer, a tejpor vagy a só? Esetleg a cukor vagy a liszt lehet...
2010. febr. 2. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
húúú, ha ezeket mindet megvonod a babádtól, akkor mit eszik? fotoszintetizál? :)))
2010. febr. 2. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!