5és fél hós kislányom még nem akar forogni, le van maradva?
Az én lányom is így van, de azért mert 9 kg felett van. A védőnőnk szerint nem gond, a duci babák mindig lemaradnak. :D Tied is dundibb az átlagnál?
Egyébként szerintem nem kell mindennek úgy történnie, ahogy az meg van írva.. 1-2 hét csúszás nem gond, az a lényeg, hogy sorban jöjjenek a dolgok, pl. ne üljön előbb, mint ahogy forog.
6 hónapos múlt amikor hasról hátra fordult (mindig hason volt tartva, úgy is aludt) 6,5 hónaposan forgott oda-vissza rendszeresen, aztán belehúzott és kúszni kezdett, pár nap múlva mászni és 8 hónapos kora előtt felült, majd feltérdelt és felállt kapaszkodva egy héten belül.
Ha egy két héttel később forog a babád, mint 6 hónap, én már azt mondom így, akkor sincs gond és elvileg 6 hónapos korában várják a forgást, nem előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!