Szülés utáni hajhullás?
Anyukák, Ti mit csináltatok, hogy megálljon a hajhullás és meddig tartott?
Nekem 4,5 hónapos a kisfiam és olyan szintan hullik a hajam, hogy már szinte látszik a fejbőröm :(
Segítsetek légyszi, mert kezd lelkileg felőrölni :(
(Egy hete fogyott el a tejem, már nem szopik a babám)

Kedves utolsó, nyugodj meg, a Te hajad is elkezd hullani hamarosan.
Kb.2-3 hós volt a fiam, mikor elkezdődött.
Előtte kérdezgették a barátnők, rokonok, akik már szültek: Na, hullik már a hajad? Válaszoltam mindig, dehogy, miért hullana?
Aztán egyszer csak.... :)
Majd meglátod.
Szia
Szülés után azért olyan látványos a hajhullás, mert a várandóság alatt a hormon változás következtében leáll a természetes hajcserélődés, ez napi 40-60 száll lenne. Szülés után, amikor elkezd a szervezeted vissza állni a normális állapotába minden újra indul és egyszerre kihullik minden ami a kilenc hónap alatt bennmaradt. Elméletileg magától rendbe jön minden, de ha megnyugtat, hogy valamit tegyél magadért, akkor kezd el használni a sentiree-t. Feleségem a fodrászától kapta, de már a netten is lehet venni. Két babát szült gyorsan egymás után és Ő is nagyon nekikeseredett a mikor tömegével elkezdet hullani a haja. Most már rendben van. :)

10-es vagyok
Kedves 11-es mennyire igazad volt. Úgy hullik a hajam, hogy sírni tudnék már.... Most meg google-zom, hogy mit is tehetnék ellene... Nekem ez új mert a fiam után nem hullott, most viszont már kopasz foltjaim is vannak...:(

Sziasztok!
Megállt végül a hajhullás? Visszanőtt a kihullott részen a hajatok? Mi használt?
Nekem egy hónapja hullik kb a sajnos amúgy sem dús hajam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!