Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés utáni hajhullás?

Szülés utáni hajhullás?

Figyelt kérdés

Anyukák, Ti mit csináltatok, hogy megálljon a hajhullás és meddig tartott?

Nekem 4,5 hónapos a kisfiam és olyan szintan hullik a hajam, hogy már szinte látszik a fejbőröm :(

Segítsetek légyszi, mert kezd lelkileg felőrölni :(

(Egy hete fogyott el a tejem, már nem szopik a babám)

2014. dec. 14. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nyugodj meg, a Te hajad is elkezd hullani hamarosan.

Kb.2-3 hós volt a fiam, mikor elkezdődött.

Előtte kérdezgették a barátnők, rokonok, akik már szültek: Na, hullik már a hajad? Válaszoltam mindig, dehogy, miért hullana?

Aztán egyszer csak.... :)

Majd meglátod.

[link]

2014. dec. 15. 20:58
 12/15 anonim válasza:

Szia

Szülés után azért olyan látványos a hajhullás, mert a várandóság alatt a hormon változás következtében leáll a természetes hajcserélődés, ez napi 40-60 száll lenne. Szülés után, amikor elkezd a szervezeted vissza állni a normális állapotába minden újra indul és egyszerre kihullik minden ami a kilenc hónap alatt bennmaradt. Elméletileg magától rendbe jön minden, de ha megnyugtat, hogy valamit tegyél magadért, akkor kezd el használni a sentiree-t. Feleségem a fodrászától kapta, de már a netten is lehet venni. Két babát szült gyorsan egymás után és Ő is nagyon nekikeseredett a mikor tömegével elkezdet hullani a haja. Most már rendben van. :)

2014. dec. 31. 07:11
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Kedves 11-es mennyire igazad volt. Úgy hullik a hajam, hogy sírni tudnék már.... Most meg google-zom, hogy mit is tehetnék ellene... Nekem ez új mert a fiam után nem hullott, most viszont már kopasz foltjaim is vannak...:(

2015. jan. 23. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megállt végül a hajhullás? Visszanőtt a kihullott részen a hajatok? Mi használt?

Nekem egy hónapja hullik kb a sajnos amúgy sem dús hajam :(

2022. febr. 25. 23:18
 15/15 anonim válasza:
Akkor nemsokára ram is ez vár :(((
febr. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!