14/16 anonim válasza:
Az én fiamnak narancs babakocsija van. Egész egyszerűen azért, mert tervezünk tesót, és ha netán leányka lesz, akkor hozzá is passzoljon, mert nem tudunk még egyet venni.De egyébként meg nagyon helyes benne nem bántam meg a színt.
15/16 anonim válasza:
Az én fiamnak is narancs babakocsija van, úgyhogy én a narancssárgát választanám.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek !A végén 50-50% lett.Azt hiszem azért maradunk a kéknél....én is úgy látom ahogy az egyik válaszoló írta,hogy a narancs most "divat" szín.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem szép(nehogy valakit megbántsak) mert akkor nem merült volna fel mint lehetőség!Igazából meg úgyis az a lényeg amit tolunk és nem amiben toljuk!!!Ez csak egy kis plusz és praktikum.Ők meg bármilyen színeb ülve a legszebbek!!!!Sok boldogságot mindenkinek a babájához és kellemes sétákat a bármilyen színű kocsikkal!
2010. febr. 2. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!