Miért sír a babám, ha felveszem?
Eddig szépen ölben aludt el mindig, mikor láttam, hogy fáradt. De ujjabban visít, ha felveszem. És utána már sehogy nem jó. SEm vállon, sem karban, sem kiságyban, sem pelenkázón, sem hodozón sem játszószönyegen, de még a cici sem kell. CSak üvölt . De látom, hogy nagyon álmos, és nem alszik el...
Miért..?
Már őrült fáradt vagyok és tanácstalan hogy mi változott meg, miért nem tud elaludni?
szia. szerintem túlpörgött a drága.
ha nagyon fáradt, nehezen alszik el, éberebben, nyugtalanabbul alszik. intézd úgy, h ha aludni akar, azonnal leteszed, és nem ébreszted fel, míg magátol fel nem kel. nincs az az étkezés vagy fontos dolog, ami megéri h felébreszd. alakíts ki nyugodt környezetet (zaj, zene, beszéd mentes). gyakorold, hogy kell mindenkor nyugottnak lenni. sajnos megérzi az idegességedet. kapcsold ki az agyad, mesélj neki csendben egy kellemes emlékről és közben próbáld magad elé képzelni azt. ha ez se válik be, lehet, h doki lesz a vége. sok szerencsét kíván egy 2,5 éves és egy 6 hós gyerek anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!